Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hét hetes terhességet már...

Egy hét hetes terhességet már mindegyik napszakban végzett teszt kimutatja?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 20:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Illetve előfordult már valakivel, hogy nem? Ha a teszten a kontrolcsík megjelent, és más nem, akkor az a teszt tuti nem selejtes?
2013. máj. 30. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen már elöbb is. Hacsa knem az a 0,01% vagy akinek nem választódik ki a vizeletében a HCG. állitólag létezik ilyen de nagyon ritka.
2013. máj. 30. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
ha van kontrol csik akkor a teszt működik
2013. máj. 30. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnőmmel igen, előfordult. Két teszt is negatív volt neki, ott pedig szívhang is volt már. Elküldte laborba is az orvosa, és ott pozitív volt az eredmény. Nem tudom, hogy alakult így. De van ilyen. Nem túl gyakori, de nem is lehetetlen.
2013. máj. 30. 22:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Barátnőd miből gondolta, hogy terhes? Hány hetes volt ekkor?
2013. máj. 30. 23:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Ilyen szerintem max. akkor lehet, ha később esett teherbe. Bár 7 hetesen az már elég nagy csúszás!
2013. máj. 31. 05:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem 8. hétig nem mutatta ki a teszt, már volt szívhang ultrahangos felvételem minden, de a teszt még mindig negatív volt :) van ilyen, bár én már olyan 4 hetes körül tudtam, éreztem hogy biztosan baba lesz, mert a melleim megduzzadtak, folyamatosan aludni akartam. Nem bírtam pár órát folyamatosan dolgozni sem :) ... Van ilyen ha vannak tüneteid fordulj a nődokidhoz :)

31 hkm

2013. máj. 31. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:
7+5-nél már UH-on is látszódott minden, szóval tuti, hogy kimutatja, nekem az 5. hét előtt este lett csíkom :)
2013. máj. 31. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!