Mit szedhetek még, ami jót tesz a fejlődéshez?
Csak panangint szedek(Kálium,Magnézium). Az orvosom és én sem vagyok híve a komplex terhesvitaminnak, viszont valami kiegészítőt lehet kipróbálnék.
Mit ajánlotok?
25 hetes kismama
Próbáld ki esetleg a Hipp Natal-t. Ez egy gyümölcsökből álló sűrítmény, és kismamáknak való étrendkiegészítőként fut.
Néha kúraszerűen fogyasztok 1-1 üveggel, legutóbb például amikor náthás voltam. Egyébként én sem vagyok híve a terhesvitaminnak.
23 hetes kismama
Én omega 3-at is szedtem pluszban, lazacolaj kapszula keretében. Ez a vérkeringésnek, a szívnek tesz nagyon jót, a baba szempontjából pedig az agysejtek fejlődésének.
Ezért hangoztatják egyes cikkekben, hogy a kismamának sok halféleséget kell ennie (okosabb lesz a gyerek). Én viszont egyáltalán nem eszem semmilyen halat, vagy egyéb dolgot, amit vízből szedtek ki, ezért választotta a halolajat. Nem szintetikus, maximum csak a kapszularéteg az rajta, amit akár ki is kerülhetsz, viszont én nem tudtam volna csak simán meginni.
Köszönöm a válaszokat.
Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!