18 hetes kimamák hogy vagytok? Mennyit híztatok eddig? Rugdos már a pici?
Én a 18. héten már éreztem, hogy pöckölget a Picur.:)
Most a 21. héten vagyok és igazi kis piruetteket dob a pocakomban. :)
Amúgy a 18. héten még nem volt rajtam semmi plusz, az utóbbi két hétben jött fel rám hirtelen másfél kiló.
Boldog Babavárást!
Én szombaton voltam pont 18 hetes, szóval most 18+5 hetes vagyok:)
Hát jól vagyok, a hányingert leszámítva.Sajna csak 1-2 hétre voltam jól a 3.hónap után, aztán visszajött, de tűrhető, nem hányok.Hízni talán 1 vagy 2 kg-ot hízhattam, de ez sem biztos, holnap megyek a védőnőhöz, majd akkor megtudom.Az első 3 hónapban fogytam 1 kg-ot mert annyira nem volt étvágyam, de azóta sem érzem hogy híztam volna, csak a pocim nő.
És egyre jobban érzem, hogy rugdos a pici:))Már párom is érzi, ha rám teszi a kezét.Ennyire erősen csak néhány napja érzem, de már pár hét óta érzek gyengébb rugdosásokat.
Te hogy vagy??
Gratulálok Nektek!
Én is jól vagyok, pontosan 17 hetes és egy napos vagyok ma. Már rugdos a picur (de ő már a második, így előbb megéreztem, mint az elsőt.
Ami a kilókat illeti, eddig 3 kg-t fogytam, mert az első trimeszterben sokat émelyegtem, de most szerencsére minden rendben, energikusabb vagyok, mint a terhesség előtt. További jó babavárást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!