Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kimamák hogy vagytok?...

18 hetes kimamák hogy vagytok? Mennyit híztatok eddig? Rugdos már a pici?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 13:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a 18. héten már éreztem, hogy pöckölget a Picur.:)

Most a 21. héten vagyok és igazi kis piruetteket dob a pocakomban. :)

Amúgy a 18. héten még nem volt rajtam semmi plusz, az utóbbi két hétben jött fel rám hirtelen másfél kiló.

Boldog Babavárást!

2010. máj. 27. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Én szombaton voltam pont 18 hetes, szóval most 18+5 hetes vagyok:)

Hát jól vagyok, a hányingert leszámítva.Sajna csak 1-2 hétre voltam jól a 3.hónap után, aztán visszajött, de tűrhető, nem hányok.Hízni talán 1 vagy 2 kg-ot hízhattam, de ez sem biztos, holnap megyek a védőnőhöz, majd akkor megtudom.Az első 3 hónapban fogytam 1 kg-ot mert annyira nem volt étvágyam, de azóta sem érzem hogy híztam volna, csak a pocim nő.

És egyre jobban érzem, hogy rugdos a pici:))Már párom is érzi, ha rám teszi a kezét.Ennyire erősen csak néhány napja érzem, de már pár hét óta érzek gyengébb rugdosásokat.

Te hogy vagy??

2010. máj. 27. 13:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Gratulálok Nektek!

Én is jól vagyok, pontosan 17 hetes és egy napos vagyok ma. Már rugdos a picur (de ő már a második, így előbb megéreztem, mint az elsőt.

Ami a kilókat illeti, eddig 3 kg-t fogytam, mert az első trimeszterben sokat émelyegtem, de most szerencsére minden rendben, energikusabb vagyok, mint a terhesség előtt. További jó babavárást Nektek!

2010. máj. 27. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!