X-epil teszt! Kicsit szerkesztettem a képen hogy jobban latszódjon! 5 perc után kidobtam a tesztet nem is figyeltem utána mi lett. Masnap rakukkantottam. És ez fogadott! Szerintetek? Ki mit lát? Vagy nem lát!
Figyelt kérdés
2017. szept. 17. 20:59
21/25 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem bevállt az X-epil.
Nemvárt elött teszteltem pozitívat, de csak azért mert már voltak tüneteim. (éhség, mellérzékenység, hasszúrka, szédülés, szaglás)
Esetleg te érzel valamit ami más mint eddig? Nem mindenkinek van tünete, minden terhesség más. És az se mindegy mikor fogant. Nekem valószínű most elöbb. De az első terhességemnél a nemvárt után 3 nappal volt halvány pozi, akk meg később (sajnos ő nem maradt velünk :( )
Megy a drukk! kiváncsian várom :)
22/25 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy a hcg 2-3 naponta duplázódik. Az én tesztjeimen is lehet látni h 2-3 naponta erősödött!
23/25 A kérdező kommentje:
Cuki vagy,koszi:)
Teszteltem de negi.ma van a dpo 14.napja.a hasam görcsöl 2-3 napja...a om fent van 36.6. Nekem az magasnak szamit.az apalhom alacsony (36.1)
2017. szept. 20. 15:05
24/25 anonim válasza:
Szia kérdező:)!Teszteltél azóta?
25/25 A kérdező kommentje:
Szia igen teszteltem azota rgy pozit de vegul megjott... :(
Talan majd kovetkezo honapokban alaul valami:)
2017. szept. 25. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!