Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » X-epil teszt! Kicsit szerkeszt...

X-epil teszt! Kicsit szerkesztettem a képen hogy jobban latszódjon! 5 perc után kidobtam a tesztet nem is figyeltem utána mi lett. Masnap rakukkantottam. És ez fogadott! Szerintetek? Ki mit lát? Vagy nem lát!

Figyelt kérdés

2017. szept. 17. 20:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
53%
Nekem az X-epil teszt 11.DPO-n ugyanígy nézett ki és valóban terhes voltam. De ez még tényleg bármi lehet, tesztelj újra.
2017. szept. 17. 23:44
 12/25 anonim ***** válasza:
59%

Ez egy száradási csík. Szürke.

Még most ágyazódik be, akkor se mutatna semmit, ha tényleg sikerült.

Viszont ha minden hónapban a száradási csíkos fog rugózni, hogy hurrá terhes vagy, aztán rá pár napra megjön, akkor be fogsz dilizni.

Ez a 10-11 dpo-n kezdett minden napos tesztelgetés nem értem, miért terjedt el. Egyedül a gyártónak jó.

2017. szept. 18. 07:20
 13/25 anonim ***** válasza:
21%

"szerkesztettem hogy jobban latszodjon"

oke. nem mindegy, mennyit szerkesztettel, de igy nem lehet objektiven megitelni azt ugye tudod? Plane x-epilnel ahol viz racsepegtetessel is produkal neha halvany masodik csikot (kiprobalva!!)

2017. szept. 18. 08:14
 14/25 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem reggel, első vizeletből tesztelj. X-epil már engem is vert át, de amikor tényleg babát vártam nem kellett szerkesztgetni a képet, minden irányból és minden megvilágításból tökéletesen látszott ennél halványabb csík. Nagyon drukkolok! Tesztelj újra, hátha erősödik:).
2017. szept. 18. 09:11
 15/25 anonim ***** válasza:
Szia. Nem ismételted?
2017. szept. 18. 10:59
 16/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a válaszokat. Nem kergettem magam hiú ábrándokba. Tudom hogy korai volt persze. Majd ismetlek penteken vagy csutortokon ha nem ledz semmi addig.

2017. szept. 18. 11:22
 17/25 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanígy voltam az első terhességemmel. Pénteken délután csináltam, semmit nem mutatott. Kidobtam. Egy óra múlva valamiért azt éreztem, hogy meg kell néznem. Kikukáztam.... Nagyon olyan volt mint a Tiéd. A hétfő reggeli viszont már egyértelműen pozitív volt. Szerintem xepil volt a teszt. De meg ne kérdezd, hogy hányadik napokon voltam mert nem tudom. Szóval várj egy kicsit. Nem volt még olyan megszáradt tesztem amelyik "CSÍKRA" száradt volna, csak az amelyik mutatta a lányomat.
2017. szept. 18. 14:10
 18/25 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök hogy ilyen "pozitív " élmények is vannak!

Jó tudni, hogy ezzel a dologgal nem vagyok egyedül.

Tesztelek hamarosan, hátha :)♡

2017. szept. 18. 15:06
 19/25 anonim ***** válasza:
A korai tesztelés mellett nálam az szól, hogy minél korábban el kell kezdenem vérhigítót szúrni, hogy ne vetéljek el sorozatosan. Nem más pénzén veszem a teszteket.
2017. szept. 18. 17:12
 20/25 A kérdező kommentje:
Igen korai volt...majd ha nem jon meg ismetlek. Csak türelmetlen vagyok már ilyenkor:)
2017. szept. 18. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!