X-epil teszt! Kicsit szerkesztettem a képen hogy jobban latszódjon! 5 perc után kidobtam a tesztet nem is figyeltem utána mi lett. Masnap rakukkantottam. És ez fogadott! Szerintetek? Ki mit lát? Vagy nem lát!
Ez egy száradási csík. Szürke.
Még most ágyazódik be, akkor se mutatna semmit, ha tényleg sikerült.
Viszont ha minden hónapban a száradási csíkos fog rugózni, hogy hurrá terhes vagy, aztán rá pár napra megjön, akkor be fogsz dilizni.
Ez a 10-11 dpo-n kezdett minden napos tesztelgetés nem értem, miért terjedt el. Egyedül a gyártónak jó.
"szerkesztettem hogy jobban latszodjon"
oke. nem mindegy, mennyit szerkesztettel, de igy nem lehet objektiven megitelni azt ugye tudod? Plane x-epilnel ahol viz racsepegtetessel is produkal neha halvany masodik csikot (kiprobalva!!)
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszokat. Nem kergettem magam hiú ábrándokba. Tudom hogy korai volt persze. Majd ismetlek penteken vagy csutortokon ha nem ledz semmi addig.
Nagyon örülök hogy ilyen "pozitív " élmények is vannak!
Jó tudni, hogy ezzel a dologgal nem vagyok egyedül.
Tesztelek hamarosan, hátha :)♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!