Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sótlan diéta? Nem igazán...

Sótlan diéta? Nem igazán értem ezt a sótlan diéta kifejezést. Semmibe nem tehetek sót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!! 36 hetes kismama vagyok. Eddig végig rendben volt a vérnyomásom, és most hétfőn és kedden az nst-n magas volt. (150/90) Sótlan diétát javasolt az orvos. Szerintetek akkor végülis mit ehetek? Nem igazán értem ezt a sótlan diéta kifejezést. Semmibe nem tehetek sót?

Köszi előre is a válaszokat!!!

2010. máj. 27. 11:13
 1/1 anonim ***** válasza:

SZia,

nekem is ezt írta elő az orvos, ez azt jelenti hogy -sajnos- semmibe nem lehet (vagy legalábbis meg kell próbálni elkerülni) tenni sót és borsot. nekem a doki azt mondta más fűszert használhatok, de pl fűszersókat sem lehet! az olcsóbb ételízesítőt lehet használni de azt is csínján! na meg ugye oda kell figyelni a kész kajákra, stb..hogy abból se egyél olyat ami sós vagy fűszeres! én a többi fűszerből próbálok alkotni "ételízesítőt" vagy pácot és lehet fini kajákat csinálni! na meg sajtot is lehet picit, én pl tettem feta sajtot egy keveset a sült husira és fini lett tőle! remélem tudtam segíteni! üdv, 35 hetes kismama

2010. máj. 27. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!