Annyira feszült vagyok, hogy néha már magamtól is megijedek. Hirtelen robbanok, és nincs türelmem. Alig egy hónapom van szülésig, ez lehet ennek az oka?
Nem tudom, hogy ez-e az oka, de két dolgot tudnék Neked javasolni:
Lehet magnéziumhiányod, attól is lehetsz feszült, próbálj MAgne B6-ot szedni.
Ha nem segít, vegyél Sedatif PC-t a gyógyszertárban, ez egy homeopátiás szer, nem nyugtató, terhesen is szabad szedni és nagyon jó feszültségoldó!
1.Ha normális a terhességed: A magne b6-ot ha eddig nem szedtél akkor most már ne kezdd el. Én keményedés miatt a terhességem alatt a 36. hétig szedtem, utána a védőnők mondták, hogy ne szedjem, mert nem fogok tudni tágulni.(kell egy bizonyos idő, mire kimegy belőled)
2.Szerintem a te terhességi korodban normális az enyhe keményedés, ilyenkor a méh készül már a szülésre. A magne b6 pont ezeket a keményedéseket gátolná meg... Szal 1 szó mint 100: ne szedd, inkább azzal a hozzászólóval értek egyet, aki azt javasolta, hogy a családtagok segítsenek relaxálni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!