Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 hónapja szültem. Félek,...

3 hónapja szültem. Félek, hogy terhes vagyok újra. A teszten 1 sötét és egy nagyon halvány csík van, ez terhesség vagy csak az előző terhességem miatt lehetett bennem a hcg hormon és azért van a halvány csík?

Figyelt kérdés
Tegnap délután csináltam a tesztet és akkor nem láttam a csíkot. Ma ki akartam dobni és ma láttam meg a halvány második csíkot.
2010. máj. 27. 07:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
szia!Én ugyanígy jártam 4 hónappal a szülés után.Egy nagyon halovány második csík jelent csak meg,ráadásul percekkel később..Most már 5hónapos terhes vagyok.13 hónap lesz a fiaim között.Mi sem így terveztük,de már nagyon örülök neki!Mondjuk én nem császáros voltam,így nem volt kérdés,hogy megtartom-e.Majd írj,hogy hogyan alakultak a dolgok!
2010. máj. 27. 09:40
 12/20 A kérdező kommentje:

Mennyire halvány? Mert ezt első ránézésre nem is lehet látni csak ha jobban megnézed. Amikor terhes lehettem egyértelmű volt a csík. Ráadásul pontosan tudom mikor történhetett május 1. Akkor már 6 hetes lennék és annak egyértelműbben kénem látszani nem? Az elsőt is 6 hetesen teszteltem és szinte sötétebb volt mint a control csík. De lehet, hogy csak magamat nyugtatom.

Holnap tesztelek újra és megírom nektek!

2010. máj. 27. 10:11
 13/20 A kérdező kommentje:
Vagyis 4 hetes de az utolsó menstruációtól számolják (az ápr.15) és úgy 6 hetes
2010. máj. 27. 10:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

szia!

amikor én terhes lettem, nekem is alig látható volt a csík. azt mondta a dokim, hogy ha a hormonérzékeny papírcsík elszíneződik, ott hormon van!

de hogy maradhatott-e hcg az előző terhességből...hát nem tudom, ez érdekes, mert ugye vetélés után is kell bizonyos idő, míg kiürül...

2010. máj. 27. 13:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

8.11-es vagyok. Az egyik, akit ismerek, császár után 11,5 hónappal szülte meg a 2.babáját (szintén császárral) és nem volt gond. A belső heg akár két év múlva is lehet olyan vékony, hogy csak az angyalkák segítenek összetartani...

Azért kívánom, hogy olyan eredmény legyen a köv. teszten, amilyet szeretnél.

2010. máj. 27. 13:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el.Baratnom lanyai kozt eppen 1 ev van.Most, hogy mar nagyobbak olyan jo oket latni,nincsenek meg egymas nelkul komolyan mint az ikrek.Azota mar van egy hugicajuk.

Azt meg,hogy a csaszar mit befolyasol,beszeld meg a dokiddal hatha tud valami jo megoldast.

Kulonben megertelek az en fiam 11 honapos de en sem szeretnek meg kistesot.Persze ha jonne akkor szeretettel varnank.

Minden jot es majd ird meg mi lett.

2010. máj. 27. 15:00
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszi, nagyon aranyosak vagytok, hogy vigasztaltok . Már itt a teszt reggel megcsinálom és mindenképp megírom. Hát nagyon kíváncsi vagyok mert beszéltem az orvossal és ő azt mondta, hogy ez még nem 100% terhesség. Volt már páciens halvány csíkkal nem terhességgel (valami hormonális változás)

Meglátjuk. Én nem örülnék most egy újabb terhességnek. Korai ez, különben sem terveztünk csak 1 gyereket.

2010. máj. 27. 17:22
 18/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megcsináltam a tesztet és egyértelmű negatív, nincs még halvány csík sem!

2010. máj. 28. 07:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia! Tuti negatív volt az előző is, én rengetegszer jártam már így. Másnap, illetve pár óra múlva minidg lesz a teszten, legalábbis azon a 15 félén, mait én kipróbáltam... :), egy halvány, 2. csík, de az színtelen szinte, az a neve, hogy száradási csík, és az valójában a teszcsíknak a helye.

Úgyhogy én tudtam, hogy az negatív, de akkor mareggel megerősödött a tény. :)

39 hetes km

2010. máj. 28. 10:02
 20/20 A kérdező kommentje:

Igen nekem is ezt mondták a patikában mikor vettem a második tesztet, de itt mindenki annyira mondta, hogy baba lesz, hogy én már biztosra vettem.

Köszi a választ! :-)

2010. máj. 28. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!