Lesz ebből baba?
Figyelt kérdés
Utolsó mensim augusztus 9-én volt.Múthét szerdán pozitivat teszteltem esti vizeletből.Ma elmentem dokihoz,aki ezt írta a papíromra:az uterusban 23mm-es endometriumban 5mm- es echodenz gyűrűt tartalmazó felritkulás.Bal oldali adnexum kissé vaskosabbnak imponál.(bal oldalon a petefészeknél érzek tompa fájdalmat)
Mensi szerint most vagyok 5hetes...Szerintetek megfelelnek ezek?Picit aggódom,mert az előző terhességeimkor ennyi hetesen már volt szikhólyag is..
Mondjatok légyszi pár bíztató szót!
2017. szept. 15. 17:41
1/3 anonim válasza:
Jo vastag az a nyh. Sztem lesz/van baba. De nem vok nodoki. Nekem fele vastag nyálkahártya se volt 5hetesen meg amugy semmi sem uh-n. Csak ket kis paca, meg felritkulasnak se hivta, annyira kicsi volt. :) hétfőn leszek (ha leszek) 40hetes. :) ne aggaszd magad. Amig a teszt pozitív, nincs vérzés... Addig sínen vagytok.
2/3 anonim válasza:
A leírás alapján ez koraterhesség. 4-5 hetesen ez normális.
Tudod itt számítanak a napok is abban, hogy mit lát az orvos a méhedben.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást!
2017. szept. 16. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!