Ilyenkor már ajánlatos párnát rakni a lábak közé oldalfekvêskor,vagy ez nem törvênyszerű?Nekem egyre nehezebben megy az alvás..ha kitámasztom ugy sem jo..eddig hasonfekvős voltam,most mindig háton êbredek termêszetesen mindenem elzsibbadva.Már kikêszülök mert fêlek h azért fáj meg huzódik mert elnyomom a picit..
2017. szept. 15. 15:13
1/5 anonim válasza:
en a szopipárnával alszok, enyém olyan mint egy kígyó.. ezzel kényelmes
Nem ajánlatos, csak kényelmes. Én ikerterhes vagyok, a második trimeszter óta szoptatós párnával a lábam között alszom, váltogatva az oldalakat, nekem nagyon kényelmes, lekopogom, nem fáj semmim.
29+1 hkm
2017. szept. 15. 16:20
3/5 anonim válasza:
Én 30 hetes vagyok már, szintén hason alvó voltam, amin már nyilván lehetetlen.
Jó a szopi párna, de kipróbálhatod azt is, hogy egy puha vastagabb takarót ölelsz át alvás közben.
2017. szept. 15. 16:33
4/5 anonim válasza:
Kb 20 hét óta támasztom magam, mert különben én is a hátamra fordulok, ami a vér- és oxigénellátás miatt nem ajánlott már félidősen se. Akkoriban, ha véletlen mégis sikerült vhogy a hátamra fordulni "csak" görcsöltem miatta, mostanra már én sem kapok levegőt, hát még a baba. Én nem szoptatós párnát vettem, hanem úgynevezett oldaltfekvős párnát. A különbség főképp árban van, ez csak harmadannyiba volt mint egy átlagos szopi párna. Ha a hátam mögé rakom is kényelmesen be tudom hajtani a térdeim közé és megakadályoz a hanyatt fekvésben. Nem túl kényelmes forogni vele, de így a végére már nincs semmi ami kényelmes volna a fekvésben vagy alvásban, ha egyàltalán tudok aludni.
2017. szept. 15. 17:02
5/5 anonim válasza:
En amugy magamnak varrtam a szopiparnat. Simán talaltam hozza szabasmintat neten. (150 cm hosszu)
Tolteleknek vettem egy leggagyibb nagyparnat egy lakberendezesiben, kibeleztem, attomkodtem a huzatba es kesz a szopiparna. Huzatokat csináltam hozza es minden cipzaras ha utana akarok tölteni. Az az oldaltfekvos is biztos jo, meg sose lattam, de mar mindegy is, mert egy eleg ebből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!