Elvehetik a gyereket ha soha nem megy el valaki ultrahangra?
Utolso
Pihenes nem javit a lepenyen sajnos.
Nezz utana a szakirodalomban
Ezt írta valaki:
"Ezek a vizsgálatok azért vannak mert vannak betegségek, születési rendellenességek amikre így fény derülhet és te eldöntöd akarod-e a babát vagy sem betegen, ha meg jók az eredmények, te is megnyugszol és egész terhesség alatt jobban érzed magad. "
Ez elég nagy tévedés. Nem derül fény semmire. Kérdezze meg mindenki milyen %-ban biztos a vizsgálat eredménye, és kérje meg az orvost, hogy vállalja a felelősséget ha 100%-ot mondana. Megsúgom: nem fog, és nem mondd 100%-ot.
Röviden:
Dobálózik itt mindenki a felelősségvállalással, miközben csak az orvosokra akarja hárítani a döntést. Azt meg nem veszik figyelembe, hogy az orvosok nem vállalnak felelősséget, és nem is lehet őket felelősségre vonni.
Igen előfordulhatnak veszélyes komplikációk, de ha komolyan vállalod a felelősséget tájékozódsz, és az alapján döntesz"
Szóval ez alapján csak egyedül azt cseszhet rá aki megultrahangoztatja magát (ami káros, mert ultrahanggal működik a tisztítógép is)
Nem veszik el a kicsit. Ha védőnőhöz sem mész, akkor sem.
Azt fogják írni, hogy gondozatlan terhesen mentél szülni. Ez sehol sem jelenik meg később, csak ez lesz a zárójelentésedben.
Én így csináltam végig a terhességet, iszonyatosan bánom, a világ legostobább döntése volt.
Egészséges, jó súlyban lévő babát szültem, gyorsan és könnyen. Mázlim volt. Eszembe ne jutott korábban, mennyi borzasztó dolog történhet. Mert miért velem történne, úgy sem tudnak tenni semmit meg ilyesmiket gondoltam.
Erre a bölcsiben mindenki mesélte, hogy köldökzsinór tekeredés, súlyos oxigénhiányos állapot, magzatkilöködés, koraszülés haldokló baba miatt, meg súlyos fogyatékosság miatti abortusz, nagyon magas downkórérték ellenére egészséges baba, meg a magzatvízbe kakilt a baba és belélegezte? Meg vetélés IR miatt..
Alig voltunk problémamentes terhesek 2en a 15ből.
Hirtelen olyan közelinek és valóságosnak tűntek ezek a problémák, nem egynek a millióból.
Azt meg csak most tudtam meg, hogy rh negatív vagyok, ha rh+os babám lett volna, kapnom kellett volna valamilyen ellenanyag injekciót, különben megtámadhatja a következő terhességemnél a magzatot a szervezetem.
Szóval iszonyat mázlistának érzem magam.
Nem tudom, mit okozhat az UH, de ez még mindig csak egy kis rossz, ami rendkívül ritka, ha pedig nem figyelik a szervezetetek ezeregy rossz dolog történhet sokkal nagyobb valószínűséggel.
Nem tervezek több babát, de ha terveznék, biztosan minden pillanatban figyeltetném minden lehetséges módszerrel.
sztem kérdező, ne menj el uh-ra. totál felesleges ha ennyit szűrtél le.
nincs 100 % az életbe sehol.. itt se
Latszott az uh es ? Kezelheto ?
Mese habbal tortenet arra ami megmagyarazhatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!