Elvehetik a gyereket ha soha nem megy el valaki ultrahangra?
Miért írtatok hogy nem unja? En nem olvastam ilyet mostanában. Vagy mar megint lemaradtam. :) a műhasasról is majdnem lemaradtam ugy egy hónapja. :)
Nos kerdezo, az uh az érted van. Na meg, a gyerekedért... Szóval nem igazan értem miert ne mennel...?
Amúgy, nem hinnem h elvennék. Csak tenyleg nem értem, hogyha mar ez a 21.század es van uh,modern orvoslas, támogatnak téged, mint terhes no, mint anya, akkor eleve miert merül fel benned (vagy bármiben) a kérdés.
Persze ha elméletben kérdezed, akkor elméletben nem. Ezért sztem nem veszik el a gyereket.
De a gyakorlatban szerintem ebbe belegondolni is felesleges. Az orvostudomány nem azert fejlődik, az orvosok, a kutatok nem azert dolgoznak, hogy megkeseritsek az anyák vagy betegek eletet hanem, hogy minél könnyebb legyen megakadályozni bizonyos -a tudomány jelenlegi állása szerint elorelathato- tragediakat, betegségeket. Akar az uh akar a vizsgalatok, a tájékoztatás segítségével.
Szóval kérlek, mondd, hogy általánosan érdekelt, es ilyen badarságon nem torod a fejed.
Mit akadalyoz meg az uh ??
Vicces
Uh nem gyogyit nem kezel max stresszeli a kismamat
Egy genetikai uh boven eleg a terhesseg alatt de csak akkor ha beteg hajlando vagy megolni.
Minden mas esetben csak nyugtalanit
Es nem kotelezo te gyereked te tested te dontesed
Fb csoprt
Mindent a szulesrol babai szemlelettel
Lepj be ott termeszetes terhesseg es szulest tamogatnak
#6 az ultrahang valóbam nem gyógyít, de például találhatnak problémát a babánál, ami miatt mondjuk műteni kell. Akkor ezt már rögtön szüléskor tudják, megelőzhetnek vele valami komolyabb bajt.
Sőt, ultrahangon észlelt gond miatt méhen belül is műtöttek már babákat, akik ennek köszönhetik az életüket.
6# van egy lany most szult, 31-32. hettol nem nott a babaja, nem volt uh-on 36. hetig (havi egyszer ment a dokijához)
rohadt nagy mákjuk volt, h kiderult, mert időben megcsászározták és így élhet a lánya is.. uh nélkül valszleg nem lett vna ilyen boldog vége, de nekem 8, ti csináljátok természetesen, tőlem aztán elköltözhettek kommunába is egy tanyára, legalább kevesebben lesznek az sztkban akik picsognak,h minek ide jönniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!