Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvehetik a gyereket ha soha...

Elvehetik a gyereket ha soha nem megy el valaki ultrahangra?

Figyelt kérdés

2017. szept. 13. 18:59
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Ráerőltethetik -e akarata ellenére valakire az ultrahangot?
2017. szept. 13. 19:00
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem unod már? Nem azért veszik ek tőled a gyereket, mert nem mesz uh-ra, hanem mert nem vagy 100-as.
2017. szept. 13. 19:14
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem unod meg???
2017. szept. 13. 19:22
 4/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem, de majd mikor oltásra sem viszed el és homeopátiás szerekkel "gyógyítod", akkor remélem azért kimegy a gyámügy, nehogy fénnyel kezdd etetni....
2017. szept. 13. 19:44
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért írtatok hogy nem unja? En nem olvastam ilyet mostanában. Vagy mar megint lemaradtam. :) a műhasasról is majdnem lemaradtam ugy egy hónapja. :)

Nos kerdezo, az uh az érted van. Na meg, a gyerekedért... Szóval nem igazan értem miert ne mennel...?

Amúgy, nem hinnem h elvennék. Csak tenyleg nem értem, hogyha mar ez a 21.század es van uh,modern orvoslas, támogatnak téged, mint terhes no, mint anya, akkor eleve miert merül fel benned (vagy bármiben) a kérdés.

Persze ha elméletben kérdezed, akkor elméletben nem. Ezért sztem nem veszik el a gyereket.

De a gyakorlatban szerintem ebbe belegondolni is felesleges. Az orvostudomány nem azert fejlődik, az orvosok, a kutatok nem azert dolgoznak, hogy megkeseritsek az anyák vagy betegek eletet hanem, hogy minél könnyebb legyen megakadályozni bizonyos -a tudomány jelenlegi állása szerint elorelathato- tragediakat, betegségeket. Akar az uh akar a vizsgalatok, a tájékoztatás segítségével.

Szóval kérlek, mondd, hogy általánosan érdekelt, es ilyen badarságon nem torod a fejed.

2017. szept. 13. 20:18
 6/21 anonim ***** válasza:
8%

Mit akadalyoz meg az uh ??

Vicces

Uh nem gyogyit nem kezel max stresszeli a kismamat

Egy genetikai uh boven eleg a terhesseg alatt de csak akkor ha beteg hajlando vagy megolni.

Minden mas esetben csak nyugtalanit

Es nem kotelezo te gyereked te tested te dontesed

Fb csoprt

Mindent a szulesrol babai szemlelettel

Lepj be ott termeszetes terhesseg es szulest tamogatnak

2017. szept. 13. 21:13
 7/21 anonim ***** válasza:
61%
Megint csak azt tudom mondani, próbáld ki!
2017. szept. 13. 21:19
 8/21 anonim ***** válasza:
88%

#6 az ultrahang valóbam nem gyógyít, de például találhatnak problémát a babánál, ami miatt mondjuk műteni kell. Akkor ezt már rögtön szüléskor tudják, megelőzhetnek vele valami komolyabb bajt.

Sőt, ultrahangon észlelt gond miatt méhen belül is műtöttek már babákat, akik ennek köszönhetik az életüket.

2017. szept. 13. 22:55
 9/21 anonim ***** válasza:
79%

6# van egy lany most szult, 31-32. hettol nem nott a babaja, nem volt uh-on 36. hetig (havi egyszer ment a dokijához)

rohadt nagy mákjuk volt, h kiderult, mert időben megcsászározták és így élhet a lánya is.. uh nélkül valszleg nem lett vna ilyen boldog vége, de nekem 8, ti csináljátok természetesen, tőlem aztán elköltözhettek kommunába is egy tanyára, legalább kevesebben lesznek az sztkban akik picsognak,h minek ide jönniük.

2017. szept. 13. 23:47
 10/21 anonim ***** válasza:
88%
Uh-on látták,hogy öregszik a méhlepényem,romlik a keringés. Pihenjek többet. Abba hagytam a munkát elmentem táppénzre. Pihentem. Két nap után enyhe javulás,egy hét után már nem öregedett,javult a keringés. Korábban szültem,de szerencsére nem lett koraszülött. Időben észre vették a gondott,szerintem ennek köszönhetően tudott még erősödni,érni a baba. 36. héten egészségesen született 10/10 apgárral.
2017. szept. 14. 02:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!