Terhesen lehet fogyasztani mikróban melegített ételeket?
Én is használtam. Arra figyeltem egyedül, hogy ne álljak előtte pocakkal.
Mondjuk ma már le vannak fedve ezek a készülékek, már nem sugároznak úgy mint a régiek..
Azt javasolják, hogy 2 méterre kell állni tőle.
Amire figyelek, hogy porcelán edényben melegítek, nem műanyagban.
Használd nyugodtan.
Komolyan...manapság minden rákot okoz, manapság se gyümölcsöt, se zöldséget ne egyen a kismama... miért kell mindentől parázni?
Ha káros lenne a dokik mondták volna, hogy kerüld... sőt rá lenne írva, mint a gyógyszerekre, hogy terhesség sé szoptatás alatt nem ajánlott vagy tiltott...
Kedves kérdező, értem, hogy aggódsz, de nem kéne mindenben azt keresni mi káros és mi nem... ha innen nézzük a női testre és szervezetre a terhesség és a szülés is káros nem kicsit... még is sokan szülnek és boldogok a kis csodáért :)
Tessék élvezni a babavárást és nem mindenben azt keresni, hogy jaj bajt okoz, káros vagy akármi, mert nagyon hosszú lesz így a terhesség és még hidd el lesznek olyan fájdalmaid amitől frászt fogsz kapni közben meg normális.
Szerintem a fővárosi levegő károsabb mint bármi más..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!