Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Izesített vizet lehet fogyaszt...

Izesített vizet lehet fogyasztani terhesség alatt?

Figyelt kérdés
29 hetes kismama vagyok es nagyon kivanom a szensavas ízesített vizet persze melette iszok sima menteset is.Az lenne kerdesem mivel annyi rosszat lehet hallani hogy nem lehet..karos...stb..volt aki fogyasztotta es minden rendben volt nála?Jah es hozzateszem hogy terhessegi cukor miatt 160 g ch diétán vagyok tehat meg üdítőt sem ihatok mert cukros ezért gondoltam az izesített vízre mert nincs benne cukor és energia.
2017. jún. 22. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy káros! :)

Nyugodtan igyál szénsavasat, azért nem ajánlják terhesség alatt, mert van, akiket puffaszt. Én viszont végig szénsavas vizet ittam, mert attól éreztem magam jobban (az elején még hányigerre is jó volt).

Ízesített vizeket is iszom, igaz, nekem nem kell diétáznom, de ha odafigyelsz, mennyi az annyi, semmi bajod nem lesz. :)

2017. jún. 22. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is végug szénsavas vizet, üdítőt, sőt a végén citromos sört ittam( persze alkoholmentest)

Semmi bajunk nem lett.

Nem kell ezt ennyire túlparázni. Ha minden olyan dolgot megvonsz magatoktól, amit a neten írnak h ezért, azért nem lehet....

Éhen, szomjan haltok!!!

2017. jún. 22. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Én szoktam inni ízesített bubis vizet is. Eszembe sem jutott, hogy árthat :)

Igyál nyugodtan, ha jól esik!

2017. jún. 22. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel nekem csak a szénsavas dolgok oltják a szomjamat (akármilyen hülyén hangzik is), semmi mást nem iszom szinte. Szoktam sima bubis vizet light szörppel ízesíteni, gyümis vizet is iszom gyakran, limonádét csak citrommal, de napi 1-2 pohár zéró kóla is lecsúszik. Félidős vagyok, semmi bajunk nincs, a doki és a védőnő is mondta, hogy ha e esik jól és nem csinál savat, akkor nyugodtan folytathatom így. Nem kell túlaggódni a dolgokat, a parázással többet ártasz! :)
2017. jún. 22. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!