Milyen terhesvitamint szedsz és mennyibe kerül?
Szia én gravidát szedek, 90 szem, olyan 4500-5000 körül volt. Nagyon bevált nekem, 6 hetesen 1 hétig hánytam, nem tudom h. ettől e, de azóta egyszer sem voltam rosszul.
Elevitet szedtem amíg nem voltam 6 hetesen először dokinál, ő mondta, h. abban nincs jód, az meg nagyon kell a magzatnak. Mert ahol gyártják az elevitet az ivóvízben van megfelelő mennyiségű jód, ezért nem raknak bele. De ez nálunk mo.-on nincs így. A gravidában van minden, és nem is a legdrágább.
8+5 h.
én szedtem elevitet is és gravidát is terhesség elött és furcsa módon émelyegtem tőle pedig mivel van benne b vitamin pont hogy nem kéne hányingert csinálnia...
mivel még nem voltam terhes így tuti az volt az oka ezért váltottam és így most van elevitem gravidám és femibionom is itthon...most 10 hetes vagyok
egy éve egynőgyógy.-immunológus professzornál jártam aki kérdezés nélkül kifejezetten a femibiont ajánlotta de más nőgyógyász az elevitet is jónak találja és a gravidát is... árakat nem írok már leírták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!