Mikor fordult ki a köldököd?
Figyelt kérdés
Már ha kifordult. Nekem most lapos, de nem hinnem, hogy kifordul, vagy meg kifordulhat? :) úgy megnézném milyen lenne puklisan, de csak akkor áll kicsit ki, ha a baba kinyomja :)
39hkm
2017. szept. 12. 23:40
1/9 anonim válasza:
Nekem kb 33 hétnél fordult ki és nem szeretem, nagyon rossz érzés feszít nagyon alig várom, hogy visszamenjen :D szintén 39 hetes kismama
4/9 anonim válasza:
Kb a 30. hét körül. De csak kicsit van kint, fekve pl visszasüllyed. Nem érzek semmit, olyan,mintha semmi nem lenne vele. Nem nagy dolog az egész.
5/9 anonim válasza:
3.babat varom de az elz ketto terhessegemenel sem fordult ki, pedig oriasi hasam volt,tok lapos volt de.nem fordult ki.
8 hkm
6/9 anonim válasza:
Ha essig nem fordult ki a tied, akkor szerintem mar igy marad.
Nekem is csak teljesen lapos lett mindegyik terhessegemnel, de nem fordult ki. Ket baratnomnek is kifordult, de nekik mar joval szules elott (pontosan nem tudom mikor, annyira nem memorizaltam, de nem 1-2 hettel korabban, hanem inkabb 1-2 honappal).
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2017. szept. 13. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!