Hanyadik héten kértétek fel az orvosotokat, hogy vezesse le a szülést?
Első babámnál 13. héten kérdeztem meg, hogy vállalja-e.
A második és harmadik gyerekkel (ikrek) most vagyok terhes, de már a fogantatásuk előtt megbeszéltük, hogy akármi lesz, azt szeretnénk, ha ő vezetné le a szülést.
Az első gyereknél a 30. hét körül hoztam szóba, a másodiknál már az első alkalomnál megemlítettem neki :)
Amúgy ő a 34.hét előtt nem pecsétel a könyvbe (felírja magának)itt a kórházba nincs koraszülött
Eleve azért mentem hozzá, hogy ő vezesse le, így nem éreztem szükségét ki is mondani.
Neki is egyértelmű volt.
Szóval 6 hetesen.
Hát én már hozzá járok ki tudja mióta. Úgyhogy a 16 héten úgy gondoltam le is beszélem vele. Szerintem nincsen túl korai időpont. Jó nyílván ne a 6ik héten. De 12 hét után azért már lehet róla beszélni.
Túl későn vallóban nem szeretik vállalni a kismamákat. Ha megfogadod akkor ő fogja a gondozást is végig vinni.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!