Van más is akinek a rosszullét, hányinger nem reggel jelentkezik?
Figyelt kérdés
Nekem mindig estére van hányingerem, néha hányok is. De reggel szinte soha.2017. szept. 9. 17:45
1/11 anonim válasza:
Örülj neki, nekem konkrétan napi 24 órában erős émelygésem volt 6 héten át. Éjszaka is, 3-4 órát aludtam tőle, azt sem egyhuzamban. Szerencsére a 12. héten elmúlt.
2/11 anonim válasza:
Amikor kismama voltam, nekem sem átlagos volt a rosszullét. Ugyanis az általános 12. hétig tart, aztán elmúlik dolog helyett, végigkísérte az egész terhességemet és a reggeli rosszullétek gyakorlatilag a nap bármely szakaszában előjöttek, tehát ugyanúgy reggel, napközben, vagy este is.
3/11 anonim válasza:
Egész nap hullámokban, a 20. hétig :D
4/11 anonim válasza:
Nekem egész napos émelygésem van :(
5/11 anonim válasza:
Nekem reggel ébredés után, nappalra elmúlt és este illetve éjjel volt nagyon hányingerem, hánytam is sokat.
6/11 anonim válasza:
Én 9 hetes vagyok, s ha reggel nem is mindig, de este 8 körül rámtör, s egész éjszaka tart. Még nem hánytam. Csak émelygek. Fura érzés, mert az éhséget is érzem, de nincs ézvágyam emiatt. Te is vagy néha így? Boldog babavárást kívánok!!!
7/11 anonim válasza:
9 hetes vagyok, nàlam reggeltől estig tart vagy ha jobb napom van néha néha akkor is estére mindenképp megjelenik.
8/11 anonim válasza:
Nekem reggeltől estig hullámokban és egész terhesség alatt :(
Utolsó két hónapban szűnt meg.
9/11 anonim válasza:
Nekem is inkább délután és este jelentkezik.
10/11 anonim válasza:
Nekem is mindig délután volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!