Meddig fog ez tartani? Volt valaki ilyen helyzetben?
Terhességem elejétől alig eszem, mert nem bírok, viszont ha éhes vagyok, akkor nagyon, közben hányinger, de pár falat után úgy érzem mintha 2adagot is bevágtam volna. Ráadásul nem tudok akármit megenni és evés közben is rámjön a hányinger. Az éhség pedig úgy jön rám mint a villámcsapás. Egyik pillanatban tele vagyok, a másikban pedig mintha egy hete nem ettem volna. Szörnyű érzés. 5kilot fogytam az amugyis kevés testsúlyomból és már nagyon zavar.
Nem akarok többet fogyni.
Ha szerencséd van a 12. hétre elmúlik.
Ami segíthet mandula vagy más mag rágcsálása. jéghideg gyömbéres víz.
Inkább keveset egyél gyakran, akár csak pár falatot. Most lehet nasizni ilyenek. Kitartást!
16ig heten mult el, de neha visszajon :-)
34 hkm
Köszönöm a válaszokat!
Remélem minnél hamarabb elmúlik :)
Kitartást Nektek is!
12 hétig szokott tartani. De én 20 hetesen is hánytam.. nem probléma. Ott meg már a savamtól.
3ik trimeszterben a fát is elfogod rágni annyira éhes leszel vagy kívánós. Legalábbis nálam ez van. Alig tudom visszafogni magam.
Próbálj egész nap csipegetni talán úgy könnyebb lesz! Kitartás! És boldog babavárást!
31hkm
Nekem a 9-10ik het körül kezdett elmulni
Mostmár ugy eszek mint azelött :) 13hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!