Van itt olyan kismama aki a terhessége elején hosszabb ideig vérzett vagy barna folyása volt?
Figyelt kérdés
Nálam sajnos ez a helyzet,és nagyon kikészít. 9hetes vagyok a baba szépen fejlődik,szép szívhangja van.Már sajnos két hete kisebb megszakítással barna folyással küzdök (legtöbbször csak a wc papíron látszik),néha átmegy enyhén véresbe is.
Progeszteront szedek.Orvosom nem tud mit mondani,azt mondta az jó jel hogy szépen fejlődik a baba.Mehszajam zárt,uh alkalmával mindig minden rendben. Hematomám nincs.Folyamatosan pihenek,de mindig újrakezdődik.
Van itt olyan sorstársam akinél ilyen volt?Mikor szűnt meg?Meddig tartott?
El vagyok keseredve.
2017. szept. 8. 06:54
11/12 anonim válasza:
És az nem lehet, hogy pont a vérhígítótól vagy vérzékenyebb?
12/12 A kérdező kommentje:
Hát én is gondoltam erre,tegnap rá is kérdeztem az orvosomnál,szerinte nem ...:(
2017. szept. 8. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!