Az utrogestan okozott valakinek barna folyast?
Sziasztok!
6+2 hetes kismama vagyok. 5 hetesen elkezdtem barnazni ugy hogy kozbe mar szedtem az utrogestant. Voltam uh-n, ott azt mondták mindeb rendben, van petezsak szikholyag es nem latnak beverzest sem haematomat!
Azt mobdta a dokim szedjek reggel este 500 mg cvitamint es szedjem tovabb az utrogestant. A barnazas mindig akkor indul be mikor a kupot felhelyezem es ahogy urul az a feher krem akkor barna nagyon, utana egesz nap alig egy ket kis folt es este az utro utan ujra. Olvastam hogy elvileg marhatja a nyalkahartyat vagy a huvelyt es az verezhet? Ez igaz? Csak barna folyasom van ver nincs.
Jajj hat gondolom beparaztal rendesen. Hat en is aggodok mindig mert volt mar 2 vetelesem, es egy normalis terhessegem.
Gorcsom nincs, a derekam faj sokat de az lanyomnal is igy volt, meg most kezd a mellem is fajni
Csak aggodom nehogy gond legyen, de a veteleseknel a barnazast vert gorcsok is kisertek!
Most semmi ilyen es uh is rendben ezert csodalkoztam hogy akkor mi a problema!
Koszonom a valaszod! ☺
Szia!Első vagyok
megint! Én mikor kérdeztem a dokit, hogy szedjem -e inkább szájon, akkor azt mondta, hogy eszembe se jusson, mert a hüvelyből sokkal több feloldódik, ha tudokkb ffél órát feküdjek miután felrakom, ha az megnyugtat. Most így csináltam, a vetélésnél viszont szájon át szedtem. Veled is rendben lesz minden :) én a terhesség minden percét szó szerint végig rettegtem az előzmények miatt. :(
Sziasztok!
Azota egy het telt el miota barnazni kezdtem, mar mostanaban halisten alig eszreveheto es csak kozvetlen az utro utan van es az is keves.
Holnap megyek dokihoz nezunk szivhangot. Holnap leszek 7 hetes, nagyon felek de alig varom h lassam a picikét.Remelem minden ok lesz.
Majd irok mit mondtak!
Sziasztok!
Voltam dokinal, nehezen de megtalalta az embriot azt mondta latott pulzalast is de inkabb ujra nezi kedden mert regi a gepe is es visszaszamoltunk es csak 6+1 napos voltam aznap.
Igy meg pici minden..petezsak 13 mm embrio 4,5 volt.
Remelem minden rendben lesz. Izgulok nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!