Az utrogestan okozott valakinek barna folyast?
Sziasztok!
6+2 hetes kismama vagyok. 5 hetesen elkezdtem barnazni ugy hogy kozbe mar szedtem az utrogestant. Voltam uh-n, ott azt mondták mindeb rendben, van petezsak szikholyag es nem latnak beverzest sem haematomat!
Azt mobdta a dokim szedjek reggel este 500 mg cvitamint es szedjem tovabb az utrogestant. A barnazas mindig akkor indul be mikor a kupot felhelyezem es ahogy urul az a feher krem akkor barna nagyon, utana egesz nap alig egy ket kis folt es este az utro utan ujra. Olvastam hogy elvileg marhatja a nyalkahartyat vagy a huvelyt es az verezhet? Ez igaz? Csak barna folyasom van ver nincs.
Sziasztok!
Meg az utolso uzenet utan voltam dokinal, akkor megallapitottak hogy elo a terhesseg, 11 mm embrio latszott szivhanggal. Azota sajnos nem voltam dokinal mert a kovetkezo alkalom a 12 hetes uh lesz..hat ki vok..ez kegyetlen h hetekig semmit nem tudni arrol h mi a helyzet odabent.
Azota is szedem az utrot, reggel este 500 mg c vitamint kellett elkezdenem szedni a barnazaskor es elmult par napon belul.
Azota nagyon ritkan reggel mintha kicsit el lenne szinezodve a folyas de nem is teljesen barnanak mondanam..inkabb feher sarga kevereke..
De panaszmentes vagyok halisten, mellfajdalom az van meg ritkan hanyinger bizonyos dolgoktol szagoktol.
Ma vagyok 9+3 hetes kismama. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!