Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismama vagyok,2...

20 hetes kismama vagyok,2 hete cisztát találtak a babám fejében. Holnap mennem kell genetikai ultrahangra. Írnátok nekem jókat? Nagyon köszi!

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 16:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Milyen jó ez a magyar egészségügy :-)

nem mondtad nekik, hogy nem a szabadidejüket akarod rabolni, hanem azért van beutalód genetikai uh-ra, mert ki kell deríteni, hogy mi van? Az ilyen "segítőkész" diszpécsereket agyon kéne ütni! Na nem mérgelem magam...

Szólj, ha kiderült valami!

2010. máj. 28. 13:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát igen.

Engem is 2 perc alatt kivágtak a rendelőből a genetikai tanácsadáson,mert a doki 1 órát késett és sokan voltunk .

Kérdezte hogy ugye Én nem akarok kromoszóma vizsgálatot?Mondtam,hogy nem nagyon,erre közölte,hogy jó,de ettől lehet Down kóros a gyerek .És már el is köszönt.

Hát gondolhatjátok mit éltem át,magamat hibáztattam,hogy beteg lehet a gyerek.Erre a magán dokim megnézett és mondta hogy semmi jel a Down vagy valami másra,nem is érti mit kerestem a genetikai tanácsadáson.Hát köszi.

Ennyit a frankó ellátásról egyik másik helyen.

2010. máj. 28. 15:18
 13/17 A kérdező kommentje:

Mondtam neki,hogy nem én tehetek róla,hogy most küldenek,de ilyenkor nem igazán számít szerintem,hogy mit mond a kismama:(Ezek szerint nem ritka jelenség az ilyen segítőkész,együttérző egészségügyi dolgozó:(.

Szerdán v. csütörtökön reggel mehetek az Uzsokiba Lukács dr.-hoz,amint lesznek hírek,írok.

2010. máj. 29. 14:48
 14/17 anonim ***** válasza:
oké, várjuk!
2010. máj. 29. 15:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Minden rendben!A ciszta teljesen felszívódott,hála Istennek!!!Nálatok is minden oké ugye?Mégegyszer köszi,hogy gondoltatok rám!További jó babavárást kívánok!
2010. jún. 2. 16:23
 16/17 anonim ***** válasza:

NA ugye???:-)))

ezek az embrió kori ciszták szerencsére felszívódnak (a legtöbb esetben)

További szép babavárást kívánok nektek!

(ilyen ijesztgetésektől menteset:-)

2010. jún. 3. 14:02
 17/17 niki100 ***** válasza:

Sziasztok.

Én is így vagyok a 19.héten vettél észre, nagyon ideges voltam és már egy hét után mertem csak fellépni ide és utána olvasni, hogy mi lehet.Nem aggódok!Remélem minden rendben lesz!21 héten kell mennem a központba genetikai ultrahangra, e magzatvizet nem engedek vetetni.Üdv.Niki

2012. máj. 14. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!