Párom helyett anyukámmal szülnék? Nálunk ez mennyire elfogadott? Anyut nem viselné meg nagyon?
Figyelt kérdés
párom nem szeretne bejönni a szülésre.Ezt a döntést én tiszteletben tartom és nem erőltetem a témát.Viszont anyukám szeretne bejönni aminek én is nagyon örülnék,mert nagyon jó a kapcsolatunk.2010. máj. 26. 15:40
11/15 anonim válasza:
Nálam bent volt a férjem, de még az anyósom is.
Ő kórházi dolgozó és nagy ,,lelkierővel" rendelkezik.Anyum nem tudna bent lenni 10 percet sem. Kint várt de ott még a takarítóba is belekötött!
A köv. szeptemberi lesz szerintem uezzel a felállással.
12/15 anonim válasza:
Sógornőmmel mind2 szülésnél az anyukája volt benn(10 illetve 6 évvel ezelőtt), teljesen elfogadott dolog!
13/15 anonim válasza:
Nekem is megfordult a fejemben, de én a nővéremet hivnám be. De hogy be-e jönne? Hát lehet most rákérdezek, ha a férjem mégsem akar.
34 km
14/15 A kérdező kommentje:
Végül mégis a párom volt bent velem:-)
2011. dec. 16. 12:16
15/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Velem meg végül senki nem volt bent. Kislányom akkor ballagott az oviból, igy azt akartam hogy mindenki más legyen ott vele, ha már én nem lehetek. Június 24-én szültem. És te kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!