Párom helyett anyukámmal szülnék? Nálunk ez mennyire elfogadott? Anyut nem viselné meg nagyon?
Én nem tudom hogy a te édesanyád milyen erős lelkileg de az enyém végig sírt...........!:)
És olyan 4óra múlva ráuntam és mondtam neki hogy inkább menjen haza!!:))
Szia
Pont erre gondoltam Én is,mert az Én párom sem bírná nézni.:)
Én is szeretném,ha anyukám bennt lenne velem.
Szerintem jó ötlet.Persze ha a párom meggondolja magát,akkor Ő fog.:)
ha tényleg jó a kapcsolatotok,akkor nyugodtan menj anyuddal szülni.
Nekem mondjuk eszembe sem jutna,hogy behívjam,viszont nem is felhőtlen a kapcsolatunk.Engem zavarna,hogy ott okoskodik,mert hogy ő már 3at szült...
Az én párom sem tud sajna velem lenni, viszont nem tudnám anyuval végigcsinálni:(! Nagyon szeretjuk egymást nagyon jó barátnők vagyunk, minden titkom tudja de nem tudnám ugy végigcsinálni hogy bent van. Lehet ez tudat alatt, nem akarom h szenvedni lásson...
Nem tudom de mindenesetre irigyellek benneteket hogy ti képesek vagytok erre!!
20 hetes
Ha az én párom nem akarna bejönni a szülésre, akkor nálam például a hugom lenne az aki tutira bent lenne :)
szerintem egyáltalán nem baj, ha nem a párod van bent, végül is annyira mindegy szerintem, inkább az a lényeg, hogy legyen ott melletted valaki, aki képes erőt önteni beléd és biztatni, aki valamelyest megnyugtat :)
Nekem mikor szültem, mesélte a szülész, hogy sok kismama választja az anyukáját, akit pár óra után a vajúdó nő dobott ki páros lábbal, vagy a személyzet kérte meg távozzon.
Elég kevés olyan szülést élt meg ahol anya-lánya nyugodtan tudott szülni, nem ment a kioktatás, piszkálás énjobbantudomozás.
Januárban szerintem most egyedül megyek, páromnak vigyázni kéne a kicsire, de addig sokat változik minden, és megint jön bosszantani. Azt tudom az anyukámat nem akarom a szülészeten látni, sem az anyósomat(na ő egy külön mise volt, félóránként hívta a kórházat, hogy megvan e az unokája, aztán egy igencsak nyűgös pillanatban egy kicsit már fáradt szülésznő elküldte a fenébe, átadta az üzenetem, hogy a fia neki szól elsőnek, nyugodjon meg, éjjel 0:40kor született a kicsi, és megvolt sértődve, hogy nem vertük fel a házat, csak reggel mesélte a párom, hogy mikor mennyivel születet meg a fia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!