Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom helyett anyukámmal...

Párom helyett anyukámmal szülnék? Nálunk ez mennyire elfogadott? Anyut nem viselné meg nagyon?

Figyelt kérdés
párom nem szeretne bejönni a szülésre.Ezt a döntést én tiszteletben tartom és nem erőltetem a témát.Viszont anyukám szeretne bejönni aminek én is nagyon örülnék,mert nagyon jó a kapcsolatunk.
2010. máj. 26. 15:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

Én nem tudom hogy a te édesanyád milyen erős lelkileg de az enyém végig sírt...........!:)

És olyan 4óra múlva ráuntam és mondtam neki hogy inkább menjen haza!!:))

2010. máj. 26. 15:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
eddig ez eszembe sem jutott... az én párom meg elájul, ha vért lát, úgyhogy én sem várom el, hogy ott legyen, viszont anyukám biztos meg tudna nyugtatni. Szerintem az orvosnak, szülésznőnek olyan mindegy, hogy a párod van-e ott, vagy az anyukád, a lényeg, hogy a ne zavarjon és a segítségedre legyen.
2010. máj. 26. 15:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged nem zavar,abban biztos lehetsz hogy anyukádat nem fogja(már szült maga is)Egyébként elfogadott én már hallottam ilyet csak ritkább.És te is örülnél ha bátorítana,akkor?Hajrá :)
2010. máj. 26. 15:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
én is anyummal mentem:)mi is lávoljuk egymást nagyon:) mondjuk én egyedül maradtam, ez azért fontos:)
2010. máj. 26. 15:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is benn volt anyukám. Hosszú szülésem volt, és a férjemmel felváltva voltak benn nálam.
2010. máj. 26. 15:51
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia

Pont erre gondoltam Én is,mert az Én párom sem bírná nézni.:)

Én is szeretném,ha anyukám bennt lenne velem.

Szerintem jó ötlet.Persze ha a párom meggondolja magát,akkor Ő fog.:)

2010. máj. 26. 15:59
 7/15 anonim ***** válasza:

ha tényleg jó a kapcsolatotok,akkor nyugodtan menj anyuddal szülni.

Nekem mondjuk eszembe sem jutna,hogy behívjam,viszont nem is felhőtlen a kapcsolatunk.Engem zavarna,hogy ott okoskodik,mert hogy ő már 3at szült...

2010. máj. 26. 16:00
 8/15 anonim ***** válasza:

Az én párom sem tud sajna velem lenni, viszont nem tudnám anyuval végigcsinálni:(! Nagyon szeretjuk egymást nagyon jó barátnők vagyunk, minden titkom tudja de nem tudnám ugy végigcsinálni hogy bent van. Lehet ez tudat alatt, nem akarom h szenvedni lásson...

Nem tudom de mindenesetre irigyellek benneteket hogy ti képesek vagytok erre!!

20 hetes

2010. máj. 26. 16:34
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha az én párom nem akarna bejönni a szülésre, akkor nálam például a hugom lenne az aki tutira bent lenne :)

szerintem egyáltalán nem baj, ha nem a párod van bent, végül is annyira mindegy szerintem, inkább az a lényeg, hogy legyen ott melletted valaki, aki képes erőt önteni beléd és biztatni, aki valamelyest megnyugtat :)

2010. máj. 26. 18:22
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem mikor szültem, mesélte a szülész, hogy sok kismama választja az anyukáját, akit pár óra után a vajúdó nő dobott ki páros lábbal, vagy a személyzet kérte meg távozzon.

Elég kevés olyan szülést élt meg ahol anya-lánya nyugodtan tudott szülni, nem ment a kioktatás, piszkálás énjobbantudomozás.

Januárban szerintem most egyedül megyek, páromnak vigyázni kéne a kicsire, de addig sokat változik minden, és megint jön bosszantani. Azt tudom az anyukámat nem akarom a szülészeten látni, sem az anyósomat(na ő egy külön mise volt, félóránként hívta a kórházat, hogy megvan e az unokája, aztán egy igencsak nyűgös pillanatban egy kicsit már fáradt szülésznő elküldte a fenébe, átadta az üzenetem, hogy a fia neki szól elsőnek, nyugodjon meg, éjjel 0:40kor született a kicsi, és megvolt sértődve, hogy nem vertük fel a házat, csak reggel mesélte a párom, hogy mikor mennyivel születet meg a fia)

2010. máj. 26. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!