Más is fél hogy összenyomja a picit? Más is fél, hogy a félelmei fognak bajt okozni? 30hetes vagyok. Félek már lefeküdni is. Egyszerűen alig birok a nagy hasam miatt leülni, lefeküdni, majd felülni. Nehezen mozgok. A baba is alig mozog.
Figyelt kérdés
ha a hátamon fekszem ugy fáj,ha az odalamon kényelmetlen. és ez a félelem hogy ráfekszem elég rossz érzés.ma pl kicsúszott alólam a gurulos szék és úgyan talpra estem de a 2 combom a hasamat megnyomta.nem fájt csak nem esett jól. az aggodalmam pedig csak nőtt hogy az arcán vagy valahól valamilyen sérülést okozok neki, vagy hogy nem lesz egészséges valami miatt.2010. máj. 26. 14:31
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást.Én egyszerűen nem tudom elképzelni hogy tudtok a hasatokon aludni.érdekes régen mielött terhes lettem az első terhességemnél ,én is hason aludtam, de utána már ahogy nőtt a hasam már nem.később sem tudtam rá visszaszokni"pedig szülés után lehet még hasznos is a visszahúzódások miatt.jól gondolom? mert ha igen majd megprobálom!
2010. jún. 6. 19:07
12/12 anonim válasza:
Én is aggódtam emiatt, de nem kellett volna! Ha úgy feküdtem, hogy az nem tetszett a babámnak egyből kirúgta az oldalamat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!