Veszélyes igy terhesen a rákszűrés?
Nem engedtem levenni. Lehet h hulye vagyok.
De aprilisban halt el a terhessegem. Juniusban újra terhes lettem. 13 hetes vagyok,leakarta venni kontrollhoz a doki a citológiát de kertem h halasszuk szules utanra. Annyit mondott rendben ..kerdeztem baj? Azt mondta ha így akarom jólvan.
Azóta is azon agyalok h lekéne vetetnem megis? Nem lesz végül 4es a terhesseg alatt? De ugy hallottam h terhesen ezzel ritkán műtenek..segítsetek,nem tudok dönteni , az orvos sem sokat segített hiába kerdezgettem..
Veszélyeztetett vagyok, barnáztam 4 hetesen aztán 7 hetesen pár napot
Ha veszélyeztett vagy akkor hagyd szülés utánra ... Esetleg megkérdezhetsz még más dokit is hogy helyesen döntöttél e ha már a te dokid annyira nem kommunikativ...
bár szerintem mondta volna, hogy a kórelőzményeid ellenére is javasolná a rákszűrést...
Sajnos ő nem az én dokim volt. Maganrendelesre jarok,de szabin van az orvosom es sztkba mentem a genetikai uhra. Azt szerencsere alaposan megcsinalta de nem volt bőbeszédű. A tarkóredőről beszélt h jók a méretek. 1,7mm es ennyi.:/
A sajat orvosomhoz 1 het mulva megyek megkerdezem majd ot is.
Koszonom szepen a válaszod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!