Festés terhesen?
Jaj ne dobd ki!
Amúgy én is festettem terhesen, nem lett gondom. De erkélyen tettem, nehogy sokat belélegezzek a gőzből.
Szóval ne dobd ki szerintem. Sok helyen írják, hogy a bútor festékekre rá van írva hogy egészségre ártalmatlan, olvasd el, hogy a tied ír-e ilyet. Ha meg mégis káros, akkor menj be egy festékboltba, mond el, hogy a frissen lefestett járókádat átfestenéd gyerekre ártalmatlan festékkel és lehet adnak egy jó fedő réteget rá!
Lehet színt kapsz, de lehet csak egy lakkot ami lezárja a "káros" festéket.
Itt inkább arról van szó, hogy minden amit gyerekeknek gyártanak, ajánlanak sokkal szigorúbb feltételeknek felelnek meg. Ráadásul azt a járókát nyalogatni, rágcsálni is fogja, mikor fogzik majd.
Valóban egy másik festékkel ha átfested még jó lehet. Akkor azt a réteget fogja nyalogatni, fogdosni.
De ha belegondolsz a mi időnkben sem hiszem hogy annyira szuper festékek lettek volna.
De ha őszinte akarok lenni én vagy átfesteném gyerekbarát festékkel vagy kuka.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!