Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tüsszögéstől el lehet vetélni?

Tüsszögéstől el lehet vetélni?

Figyelt kérdés
Várandós vagyok és elég erőteljesen allergiás. Néha amikor többet is tüsszentek egymás után akkor elég erősen beszúr az alhasam. Nagyon félek mert már volt vetélésem is és most is vérezgettem már egy kicsit. A nőgyógyász azt mondta, hogy szerinte nem lehet gond, de én azért félek. Tapasztalatok?

2017. szept. 4. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, ill. ha ennyitől elvetél valaki, az nem ettől van. Az oldalt-alul beszúró, majd tompán múló fájdalom jellemzően a méhszalagok meghúzódása (mint amikor a nyakadat rántod meg), ami nagyon rossz tud lenni, de a babának nem árt. Próbálj meg tüsszentéskor leguggolni.

Nekem terhesen a szénanátha mellé volt már több hétig tartó makacs köhögésem, napokig tartó nagyon erős hasmenésem ételmérgezéstől, magas lázam influenzától, de "jól kapaszkodtak" és egészségesek lettek. Drukkolok.

2017. szept. 4. 18:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató választ az elsőnek! :)
2017. szept. 4. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ettől egész biztosan nem lehet elvetélni. Próbálj meg nem aggódni ennyire.
2017. szept. 4. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
85%

Csak meghúzódik a méhszalag, azt érzed.

Egyenes testhelyzetben ne tüsszents, hanem hajolj előre, húzd fel a lábad és nem fog meghúzódni.

2017. szept. 4. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Ha így lenne akkor nem lenne abortusz, egyszerűen csak tüsszentő port Adnának a terheseknek
2017. szept. 5. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!