Ma megyek 7 hetes vizsgálatra! 4 hetesen voltam elöszőr! Annyira izgulok mi van ha nincs ott semmi? Valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 11:24
1/11 anonim válasza:
Ne izgulj, fő a pozitív hozzáállás. Miért ne lenne ott a babád? Csak gondolj pozitív dolgokra és ne aggódj!
Örömteli babavárást kívánok.
13+4 hkm
2/11 anonim válasza:
Nyugi:)nem lesz semmi baj....várjuk a hírt:)))
3/11 anonim válasza:
Persze. én is izgultam. Nagyon korán voltunk dokinál és még csak egy petezsák volt. Várnunk kellett vagy 2-3 hetet, hogy lesz-e benne valaki. Lett. De azért baromi vacak volt úgy üldögélni egész nap, hogy nem tudod minden oké-e?
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Szörnyű ez a várakozás.....
2010. máj. 26. 12:43
5/11 anonim válasza:
Én is így voltam vele.4 hetesen állapították meg a terhességet, de akkor nem UH-oztak, mert az SZTK-ban voltam, és ott nincs gép.Így eleve 7 hetesen mentem az első ultrahangra, ami előtt konkrétan lerágtam a körmöm.Hogy megvan -e még a baba.A váróban a torkomban dobogott a szívem, izzadt a tenyerem.Még a párom is ideges volt, pedig ő nem egy aggódós típus.Ugyanezt éreztem.De a látvány majd kárpótol mindenért.Egy izgő-mozgó pici szürke maszatot fogsz látni, pulzáló és dobogó szívecskével.Óriási élmény lesz!!!Én a 12. hetes UH előtt pedig azon gondolkodtam, hogy mi van, ha nincs meg valamelyik szerve.Tudom, hülyeség, de ilyeneken agyaltam.A 18 hetes előtt pedig azon, hogy nincs -e agykamra tágulat, szív rendellenesség stb.Ezzel csak azt akrom mondani, hogy valahol minden kismama végig aggódja a terhességét.
6/11 anonim válasza:
Szerintem ezzel mindenki így van. Én 6 hetesen voltam először orvosnál és 12 hetesen hívott csak vissza. Hosszú idő volt. Ráadásul a gyomorégésen és az álmosságon kívül semmi tünetem nem volt. Szerencsére minden rendben volt. Neked is így lesz!! Ne izgulj!
7/11 anonim válasza:
Én is ma megyek UH-ra! Én most 7+5 napos vagyok. 5+0 naposan voltam vérvételen, az kimutatta, hogy terhes vagyok. Rá egy hétre hívott vissza a dokim UH-ra, de még csak a petezsákot látták, szívhang még nem volt. Sajnos a dokim azt mondta, hogy elég csak a 12.heti UH-ra mennem, és hogy a félidő után fogant a babám, azért nincs szívhang. Én ebbe nem nyugodtam bele, így kértem időpontot egy UH rendelőbe. Én is nagyon izgulok! Mindenesetre felveszem a szerencsebugyim (még ha le is kell vennem)! Ja! És mindennap megküzdök az egész napos émelygéssel.
8/11 A kérdező kommentje:
Minden rendben van 18 mm-es és dobogott a pici szíve!Fantasztikus volt!:-):-):-)
2010. máj. 27. 21:23
9/11 anonim válasza:
gratulálok!!! Nagyon sok boldogságot és most már próbálj meg kevesebbet izgulni! jól van az a picike! :)
10/11 anonim válasza:
GRATULÁLOK!!!Ugyen milyen leírhatatlanul jó érzés?De akkor egy picit idősebb a koránál.Mert nekem 8 hét 1 naposan volt 15 mm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!