Esélyes h megtudják legalabb tippelni a baba nemét? 12hetes uh?
Feltéve ha úgy fekszik(12.hetes 2 naposon megyek genetikaira )
Van némi esély legalább tippre?
Úgy hallottam régen hogy ha lanyt tippelnek meg lehet fiu de ha fiut az fiu "marad" ez gondolom igaz?:)
Koszi h irtal
Lemaradt a kerdesem masodik resze.
Pont teherbeeses elott 1 hettel citologiat csinaltak, most genetikain megint muszaj mert p3 volt az eredmény( utolso mensi elott egy héttel inkabb igy irom..:))
Nem lesz veszelyes? Nem okoz vetelest?
Szia ilyenkor még bármit tippelhetnek. Az se teljesen igaz ha fiút mondanak akkor az is marad mert a köldökzsinor beloghat és azt nézhetik kukinak.
A második kérdésedre annyit hogy ha egy rákszűrés vetélés okoz akkor ott baj volt a terheséggel. Nekem a 14. héten csináltak és csak egy minimális barnázásom volt ami rákszűrés után előfordulhat. Nyugi ha minden rendben a babával egy rákszűrés nem fog ártani.
Engem elhajtott majdnem az uh-s doki hogy mit akarok ilyen koran! Be se nezett a laba koze, csak a lenyeget merte.
Aztan a prena tesztbol tudtam meg 14 hetesen a nemét. Dokim 16 hetesen tippelt es megdicsertem mert eltalalta :))
De sok válasz érkezett. Koszonom.:)
Akkor majd meglatjuk. Eloszoris az a lenyeg h jól legyen..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!