13. hetes terhes vagyok. Ti mennétek olyan kisgyerek társaságába, akinek 9 nappal ezelőtt kezdődő kéz-láb-száj betegsége (Coxsackie vírus) van/volt?
Természetesen nem mennék "állítólag ma már jobban van" gyerek közelébe állapotosan, hiszen én felelek a magzatomért, és semmi más egyéb szempont ilyenkor nincsen.
Gyógyult, azaz makkegészséges emberek közé mennék, nem betegek közé.
Nem tudjátok meddig fertôz?
Egy közös foglalkozásra járnánk együtt a nagyobb kislànyommal vele.
Nem tudom, meddig fertőz, de a biztonság kedvéért egy ideig még nem mennék a közelébe.
Ha ma még csak jobban van, két nap múlva bőven fertőzhet. Biztosra mennék, és pár hétig elkerülném.
Eszedbe se jusson!
Mi 2 hettel lezajlott, egeszsegesnek nyilvanitott kisgyerektol kaptuk el, 1 honapba telt a teljes gyogyulas, raadasul az egesz családot vegigfertozte, es iszonyu beteg volt mindenki, a lanyom is 40 fokos lazban fekudt 10 honaposan es meg utana jottek a fajdalmas holyagok....ha te meg kismama is vagy...es jot akarsz magadnak, keruld el oket jo messzirol legalabb 1 honapig még!
Azert valljuk be, egy felelossegteljes szulo nem viszi foglalkozasra addig a gyerkocet, amig meg nem gyogyul. Szoval nem nektek nem kene foglalkozasra menni, hanem a nem egeszseges gyereket kellene nem elvinni. De ha sajnos ezt a masik szulo nem latja, lepj te, es ti ne menjetek.
2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!