Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek már pár hetesen átaludt...

Akinek már pár hetesen átaludta az éjszakát a babája és később sem kelt fel, annak mennyit aludt nappal? Kortól függően persze? 3-4 hónaposan és 1 év körül mennyit?

Figyelt kérdés
köszönöm mindenkinek

2014. jan. 27. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
8 hetes kora óta alussza át a fiam az éjszakákat, 3-4 hónapos korára már nem igazán emlékszem, de kétszer 2 órát biztosan aludt. 1 évesen már csak egyszer aludt, déltől 4-ig. Most 20 hónapos lesz, déltől fél 4-ig (vagy kicsit tovább, de nem nagyon hagyom) alszik.
2014. jan. 27. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Én kisfiam is nagyon hamar átaludta az éjszakát, már 5hetesen este 8-reggel 6ig aludt. 2hós korától meg 8-8ig, kb. Nagyon nyugodtan aludt, nem sírt fel, és nem nyöszörgött, aludt szép csendben.

Ő napközben is sokat aldut, életkorának megfelelően. Már nem emlékszek mindenre percre pontosan, de arra kb hogy másfél hónapos koráig szinte csak evett-aludt, utána 3 hós korára beállt a napi 3alvás, ami 6hós korig ment, mert ekkor volt az, hogy alvás után kb 2-3órát tudott ébren lenni. Ezek az ébrenlétek aztán 2-3óráról 3-4órára váltottak, és így 2alvás volt 16hónapos korig. Azóta csak egyet alszik ebéd után. Általában 2-3órát.

Igazi kis mormota! :)

2014. jan. 27. 15:28
 3/6 A kérdező kommentje:
2. a te fiad pont olyan, mint az én első lányom. Ő is pont így aludt. A 3. hónapnál a napi 3 alvás mennyiségére nem emlékszel véletlenül? kb?
2014. jan. 27. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:

8 hetes korától végig aludta, nem emlékszem 3 hónaposan mennyit, de elég sokat, viszont rövideket.

5 hónaposan tudom, hogy azért sétáltunk 2x-3x egy nap mert csak babakocsiban tudott 1 órát aludni, na meg éjszaka 10-et.

10 hónapos korától 1x alszik nappal, akkor még hosszan, 3-4 órát és este 10-reggel 8/f9-ig aludt, majd a nappali alvások rövidültek, 2 éves korától semmit nem aludt nappal, viszont éjjel 12 órát.

most 4 éves, olyan 9-10 órát alszik hétköznap, hétvégén jóval kevesebbet :/

2014. jan. 27. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:

2-es vagyok,

mikor hármat aludt, ha jól emlékszem, akkor kb 10-12 között másfél órát, utána 2-3között egy órát és 5-6óra között aludt kb 45percet. Este 8-fél9között ment aludni és reggel kb. fél8ig aludt.

MIndig magától aludt el, csak leraktam, és magától aludt el.

2014. jan. 27. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:

három-négy hónaposan napközben kétszer aludt

reggel 9 körült kelt,előtte ötkor megszoptattam.este nyolckor aludt el.1-1 órát aludt délelőtt és délután.tíz hónapos korától átállt az egy alvásra,este nyolctól reggel 8-9-ig,aztán 12-15-ig aludt.

még most is jó az alvókája,4,5 éves,alszik 20.30-06.30-07-ig,aztán 13-14.30-15-ig

2014. jan. 28. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!