Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hét körüli kismamák, hol...

20 hét körüli kismamák, hol helyezkedik el a babátok? Mit éreztek, merre van a pocakban? Nem nyom?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon nyomódik a gyomrom környékén, és szinte csak mint egy robot tudok mozogni, mert különben furcsa érzés. Amikor elfordítom a felsőtestemet, akkor is megnyom. Nem fáj, csak kellemetlen. Van valaki még hasonlóképpen?
2010. máj. 26. 07:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Én 17 hetes vagyok, de én még SEMMIT nem érzek. :D
2010. máj. 26. 07:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor még én sem éreztem, bezzeg most. :)
2010. máj. 26. 07:49
 3/10 anonim ***** válasza:

szia! engem még abszolút nem nyom. köldököm alatt van az biztos. Most h erősödik és többet rugdos, meg tudom kölönböztetni a kis kezeit és a lábait is.:) Tegnap még látni is lehetett h hullámzik a hasam. Nagyon fura volt:)!! Nagyon jó érzés.

Azt tudom tanácsolni h kitartás. Majd csak valahogy átfészkeli magát másik helyre ahol nem nyom ideget. Esetleg egyél csokit, igyál colát, és kávét, hátha többet mocorog és helyet változtat...?!

Üdv 20 heteske

2010. máj. 26. 07:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is 17hetes vagyok nekem általában a jobb oldalamon van és kb.köldökkel egyvonalban lehet a méh teteje:-)

nekem aránylag nyugis baba..eddig!:-)

2010. máj. 26. 08:15
 5/10 anonim ***** válasza:

17 hetesen nem a köldök vonalban van a méh fundusa hanem félúton a szeméremcsont és a köldök között.

Kérdezőnek:én 22 hetes vagyok,igen ugyan ez mint nálad:)

Nem tudok hirtelen oldalra fordulni mert nyom a babó.

Napközben lent van a bugyi vonalában,ott kaparászik este viszont egészen fent van a köldökömnél és bizony már látható a hullámzás és a rúgások:)

Néha akkor is jelez ha sokat ülök egy helyben.Akkor felállok,sétálok kicsit és visszahelyezkedik a babó.

2010. máj. 26. 08:38
 6/10 anonim ***** válasza:
8:38as nőorvos vagy?Vagy megvizsgáltál hol van a méhem 3.gyerekkel????Nem hari?
2010. máj. 26. 09:16
 7/10 A kérdező kommentje:
De jó, hogy van még így valaki. :)
2010. máj. 26. 09:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Az én babám össze vissza "mászkál" a pocimban, hol alul érzem hol a köldököm felé, imádja kinyomni magát és ez viccesen is néz ki, amikor egy tenyérnyi "golyó" kiemelkedik a hasamból :D aztán visszamegy, párom nagyokat néz olyankor :) nekem is lehet látni már amikor rugdos, hogy ott megugrik a hasam :) engem még nem nyom hála égnek, még tudok forgolódni :)

19+3 hetes

2010. máj. 26. 09:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 20 hetes vagyok. A méhem kb a köldökömig érhet, a baba viszont szerintem teljesen lent van, keresztbe, mindig ott túródik, meg érzem is, ha megfogdosom a hasam.
2010. máj. 26. 12:25
 10/10 anonim ***** válasza:
09:16-os válaszolónak üzenem,hogy pontosan tudom hol helyezkedik el a méh fundusa 17 hetesen egyrészt hivatásomból fakadóan,másrészt neked harmadik baba,de nekem negyedik:)))
2010. máj. 26. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!