Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetesen hogy tudom beazonos...

27 hetesen hogy tudom beazonosítani, hogy hogyan helyezkedik el a kisfiam a pocakban?

Figyelt kérdés
Van hogy rugdal egyszerre kétoldalt, vagy hogy nagyon lágyan nyomkodja a hasam ami ilyenkor szépen kiemelkedig egy kis részen. Van hogy egy bizonyos helyen egyenletes lüktetést érzek. Van hogy egy helyen gyorsan 3at négyet odasós, de sosem tudom hogy üt vagy rúg. Van valamilyen praktika ami alapján rá lehet jönni mi hol van?
2009. márc. 30. 15:31
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia

én onnan tudtam, hogy lefelé van a feje, még mielőtt megmutatta volna az UH, hogy a csuklásnál a rángatózást egészen lent éreztem.

A végtagjait meg folyamatosan teszi ide-oda, én nem is próbálom beazonosítani :)

2009. márc. 30. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!