Mellsőfali lepény. Kinek mikor rugott először a baba?
Figyelt kérdés
21+5 hkm vagyok de a bubis érzésen kívül (ami ritka) nem érzem a babát. Viszont az uh-n folyton izeg mozog. Nem idegeskedem mert tuti minden rendben, csak várom már hogy érezzem őt :)2017. aug. 31. 09:18
2/8 anonim válasza:
17 hetesen, 1. baba.
2 hét múlva már látszódott is a hasamon a mozgás.
Egyébként testalkattól is függhet mikor érzed. Nekem nem sok zsír van a hasamon.
3/8 anonim válasza:
Én pont 22 hetesen éreztem először hatarozottan
4/8 anonim válasza:
Kereken 20 hetesen volt az első konkrét rúgás. Már én is nagyon vártam akkor, azóta amit csinál... :)
32 hkm
5/8 anonim válasza:
24. héten éreztem egyértelműen, már én is nagyon vártam. Utána viszont nem volt megállás :)
6/8 anonim válasza:
A testsúly ezzel nem függ össze. Én 100 kg felett vagyok, de 14 hetesen éreztem, 18 hetesen kívülről is és 20 hetesen már látszott. :) Hátsó fali méhlepény. Tudom, nem ez volt a kérdés, csak sokan belemagyarázzák a dologba, hogy biztos a túlsúly miatt nem érzik, pedig semmi köze hozzá, csak a méhlepény van útban sokaknak.
7/8 anonim válasza:
16 hetesen már rugdosott, ha hanyatt feküdtem, látszódott is a hasamon. Vékony voltam, pici pocakkal :)
8/8 anonim válasza:
22-23. hét környékén vált egyértelművé, hogy ő az. Onnantól nagyon bekehúzott, rá pár hétre már majd' megvesztem egy kis nyugiért, olyan erősen rugdalt.
Óriási hasam volt egyébként, szinte nulla hasi zsírral, mégse éreztem előtt, annyira lefogta a méhlepény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!