A pocak formája mennyire utal a baba nemére?
Figyelt kérdés
Aki kislánnyal és kisfiúval is volt terhes ugyanolyan volt a pocakja mindkét terhesség alatt?2017. aug. 28. 16:27
11/12 anonim válasza:
Nekem a kislanyommal nagyon kerek voltam,terebélyes ugymond,mindenhova híztam.A kisfiammal csucsos volt a pocakom,csak a hasam nőtt,pedig mindkettővel ugyanannyit híztam.Anno énse hittem a mondásnak,de nálam bejött!
12/12 anonim válasza:
Nagymamámnak is 60 évvel ezelőtt megmondták az akkori okos vénasszonyok a hasa alakja alapján, hogy lánya lesz. Így történt, hogy apám egy éves koráig lány ruhát hordott. Igaz a falu szélén senki nem nézte.
Most pár napja 37 hetesen egy lány kedvesen rámmosolygott, és mondta, hogy milyen szép a hasam, biztos kisfiam lesz. És az UH szerint is. De ugye 2 lehetőség van, nem volt nehéz ráhibáznia.
Azaz has alapján lehet tippelni, mert 50% esély van eltalálni, de nem érdemes, mivel 50% esély van hibázni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!