Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pocak formája mennyire utal...

A pocak formája mennyire utal a baba nemére?

Figyelt kérdés
Aki kislánnyal és kisfiúval is volt terhes ugyanolyan volt a pocakja mindkét terhesség alatt?
2017. aug. 28. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan annyira utal a baba nemére, mint ahogyan a szemszínre vagy a lúdtalpasságra való hajlamra. Semennyire.
2017. aug. 28. 16:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Van ismerosom akinek fia is lanya is van. Pocakja ugyanolyan formaju volt mindkettonel. Kislanynal joval lentebb volt a pocija mint a kisfiunal.☺ De sztem ez nem jelent semmit mert nekem kisfiam van es kicsit lent volt a pocakom. Szal nem gyomortol jott a kerekedes hanem alatta kezdodott.
2017. aug. 28. 16:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Semennyire, ez is tévhit. Nem érdemes adni rá.
2017. aug. 28. 17:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem a lánynál kerekebb volt, most a fiúnál hegyes a pocakom.
2017. aug. 28. 18:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2017. aug. 28. 18:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valaki tapasztal eltérést, ahogy írták is, lánynál kerekebb, fiúnál hegyesebb. De elhiszitek, hogy a hegyesebb pocak nem a fiúgyermek aprócska kukija miatt van? Ez szerintem egy többszáz éve kialakult buta tévhit, ami azóta is megmaradt, és majd csak 50 év múlva fog kikopni a köztudatból, amikor már a második olyan generáció szül majd, akinek nem magyarázták el az idősebbek ezt a baromságot.
2017. aug. 28. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanolyan formájú pocakom volt mindkét babámmal. Egy fiú és egy lány. :)
2017. aug. 28. 19:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan 2 fiam van de ugyanolyan volt a pocak formám mindkettőnél.
2017. aug. 29. 06:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem a lanyommal kerek pocakom volt, fentröl kezdett kerekedni egesz gyomortol. Eltünt a derekam is.

A fiammal kisebb pocakom volt de hegyes, lentröl kezdett kerekedni. Szoval nalam bejött.most varjuk a 3.at,kivancsi leszek 😊

2017. aug. 29. 07:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem fiam van, és fentről kerekedtem vele, majd hegyes lett, mert mindig fent tolta ki a fenekét... De pocakforma semmit nem jelent, csupán, hogy milyen pózban van bent a baba :D
2017. aug. 29. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!