Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt milyen folyadé...

Terhesség alatt milyen folyadékot lehet inni víz helyett?

Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok és a síma ásványvíztől sajnos hányingerem lesz rögtön, még hidegen is, emiatt naponta jó, ha 1 liter folyadék lemegy. Inzulinrezisztenciám van, így a gyümölcslevek, üdítők nem nagyon jöhetnek szóba. Szénsavast sem lehet. Esetleg teák? Melyikből mennyit lehet? Vagy valami egyéb ötlet? Kicsit aggódom a kevés folyadékfogyasztás miatt.
2017. aug. 28. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én koffeinmentes gyümölcsteát iszok, cukor nélkül, citrommal.
2017. aug. 28. 15:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Ízesített ásványvíz? A Jana szerintem a legjobb, abban van némi cukor is, de még mindig energiaszegény. És szénsavmentes. :) Van tecskós utánzata is, ha drágállod, de annak az összetételét nem ismerem.
2017. aug. 28. 15:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk bármilyen tea. Nem gyógytea,mert abból sok tiltva van.
2017. aug. 28. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:
zöldséglevek, koffeinmentes gyümölcstea
2017. aug. 28. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:
13%
Tej.
2017. aug. 28. 15:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Citromos víz. Gyümölcs teák korlátlan mennyiségben, 1 pohár zöld tea, 1 pohár citromfű tea.
2017. aug. 28. 15:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket. Tejet sajnos max két decit iszok a tejcukor miatt. Próbáltam a jana vizeket, eléggé megváltozott az ízérzékem mióta terhes vagyok, így azoktól is rosszul leszek. A gyümölcsteát kipróbálom, hátha :)
2017. aug. 28. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet inni szénsavas ásványvizet, ha nem okoz panaszokat.
2017. aug. 28. 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Kv tea tej gyumolcsle zoldsegle viz smothie turmix ami jol esik ....

Levesek ! Hidegen melegen ahogy jol esik

Igen az is folyadek !

2017. aug. 28. 17:14
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm 9-es, de mint írtam inzulinrezisztenciám van... tehát cukrot nem ehetek, vagyis a gyümölcscukorral is meg van kötve a kezem, nyers gyümölcsből is keveset ehetek, nemhogy még pluszban rá gyümölcslé meg turmix... Esetleg zöldség turmix...

Ha ehetnék, ihatnék mindent, mint egy egészséges ember, nem tettem volna fel a kérdést.

Amúgy főztem gyümölcsteát és egyelőre attól nincs hányinger, köszönöm aki azt a tippet adta.

2017. aug. 28. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!