Miért kell a terhesség alatt sok folyadékot inni? Én sajnos nagyon keveset tudok:S
Mert ahogy nő a baba, úgy több véred is képződik és ehhez több folyadék is kell. Valahogy rá kell venned magad, hogy többet igyál. A szülés után meg azért kell, hogy legyen miből pótolnod a folyadékot, amit a baba kap a tejeddel.
Ha hányingered van, tegyél egy pár karika gyömbért a vízbe, de igyál!
Én is így voltam az ivással, mint Te, de mivel ikreket vártam, nálam még fontosabb volt a sok folyadék. Én úgy oldottam meg, hogy fokozatosan növeltem a folyadékbevitelt, így szülés után már végképp nem volt gond, amikor a megfelelő tejmennyiség elérése érdekében napi 5-6 liter folyadékot kellett meginnom.
Kis mennyiségben növeld az adagot és igyál sok gyümölcslevet, szénsavmentes ásványvizet! Kitartás, sikerülni fog!
Ne aggódj, az első hetekben sokan voltunk így. Én gondolni se bírtam a vízre. Valaki ajánlotta a 100% natur narancslevet. Azonnal hozattam a Tescoból, és kb 1 óra alatt megittam 1 litert belőle. Aztán néhány nap múlva jobb lett, igyekeztem ha keveset is de gyakran inni. Úgy a 12. hét végén elmúlt a víz-undorom. Remélem Nálad is így lesz.
Boldog babavárást!
28 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!