Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes vagyok, napok óta...

11 hetes vagyok, napok óta nem hánytam, baj lehet? Első baba

Figyelt kérdés
2017. aug. 24. 08:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy most már kezdődnek megszűnni az első trimeszteres tünetek. A második trimeszter felé ezek elmúlnak.

Egyébként mindenkinél másképp alakul. Én az első trimeszterben csak egyetlen délelőtt éreztem kicsit rosszabbul magam, akkor hánytam is, de ennyi volt csak. Soha máskor nem volt rossz a közérzetem,és nem hánytam.

Ha nincs valami vészjósló tüneted (vérezgetés, nagyon erős görcsök), akkor ne aggódj!

2017. aug. 24. 08:33
 2/13 A kérdező kommentje:

Szia

Én 5.héttől minden nap hánytam a 9.hét közepéig azota kb 2 naponta. De mar eltelt 4-5 nap es max emelygek neha , a melleim mar nem erzekenyek sem a bimboim.. eddig meg nemtudtam meglenni :/ fajdalom nincs sem vér sem ilyesmi

2017. aug. 24. 08:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem, ez normalis. 7-11 hetig hánytam egesz nap vagy napi több alkalommal. Elég is volt. :) es ne lepjen meg ha neha ezek utan is ki-ki jon a kis vuk. Most vagyok 37hetes, tegnap legalább háromszor hánytam. (ez mar inkabb a nyűglődés időszaka lesz, meg azé, hogy a baba a gyomrodat nyomja es savas lesz) hánytam még a közepe fele is de összesen talan ketszer fordult elő (olyan 25-28.het között)
2017. aug. 24. 08:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Normális, persze. Lehet, hogy csak pár napig "szünetel" a dolog, majd visszatér. Nálam így volt. 4 napig semmi (pedig előtte napi 3-4x hánytam), már kezdtem örülni :D De aztán visszatért 2-3 hétre.. Ha szerencséd van, akkor múlandóban van. Boldog babavárást!
2017. aug. 24. 09:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Bár ott tartanek de ugy erzem h valami nem oke. Sose jutottunk tul a 12 heten. Bar most van eloszor olyan h van szivhang :)
2017. aug. 24. 09:09
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha korábban vetéléseid voltak, az orvosod nem írt fel Utrogestan hüvelykapszulát? Nem árt semmit, nincsenek mellékhatásai, de babamegtartó hormon. Ha másért nem, önmagad megnyugtatásáért érdemes a 12-13. hétig.

A legtöbb nőgyógyász automatikusan felírja vetélés után.

Esetleg beszélj vele, vagy ha ő nem írja fel, menj máshoz..

Bár már nincs sok hátra az első trimeszteredből. Ha gondolod, menj vissza a nőgyógyászhoz, és mondd el neki őszintén, hogy már volt vetélésed, és most van egy baljós érzésed, stb-stb., nagyon szeretnéd megkérni egy újabb ultrahangra. Legfeljebb csúnyán válaszol (sajna ilyen a magyar egészségügy, ha sztk-s terhesgondozásra mész), de nem veszítesz vele, és fontos, hogy elengedhesd a félelmeid.

2017. aug. 24. 09:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Illetve talán van valami házilag alkalmazható készülék is, amivel otthon magad megtudod nézni, van-e szívhang.
2017. aug. 24. 09:24
 8/13 A kérdező kommentje:
Utrogestant szedek tuszorepedéstőp 3x2 :) lassan csokkentve lesz
2017. aug. 24. 09:26
 9/13 A kérdező kommentje:
Amugy ment mindenkinek a zold. Koszonom szepen. Ezekszerint még visszatérhet
2017. aug. 24. 09:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne izgulj! Én 11 hetes 6 napos vagyok és ezen a héten kezdett egyre enyhülni az émelygésem! Van, hogy nem is érzem! Ez a leggyakoribb, van, akinek egyáltalán nincs, van akinek végig van, de a normális az akkor is az, hogy a 12. hét körül ELMÚLIK!!!!
2017. aug. 24. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!