Várandós vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Április 12.-én volt meg útóljára a havim, eddig mindig időben megjött vagy -,+ 1-2 nap. Voltam orvosnál Május elején, azt mondta, nem vagyok terhes. Viszont azóta csak egyszer jelent meg egy pár órára vérzésem, de az is inkább rózsaszínes valami volt. Csináltam Májusba tesztet, negatívat mutatott. De viszont többen megjegyezték azóta hogy gömbölyödik a hasam. Fáradt vagyok állandóan, fáj a derekam,hányinger is előfordul olykor-olykor. A mellem is érzékenyebb, meg sokszor előfordul hogy szúrkál a méhem. És változó a hangulatom. Néha étvágytalan vagyok, néha viszont egy disznót megennék egyszerre. Viszont csak aug. 30-án kell mennem az orvoshoz. Nem tudom hogy várandós vagyok vagy mi a probléma, még nem voltam sose terhes. Teszteljek? Félek a negatívtól. Kérlek válaszoljatok, és nagyon szépen köszönöm a segítséget!!2017. aug. 22. 18:31
21/25 anonim válasza:
A hasadról??? Minek???
Kicsit többet iszom èn is ki tudom nyomni a hasam. Tesztet csinàlj, valami normálisat!
22/25 anonim válasza:
Tesztet csinálj, ne a hasadról képet. 20 hetes vagyok és semmi sem látszik...
25/25 A kérdező kommentje:
Itt vagyok újra, annyit dolgozom. De sikerült el jutnom az orvoshoz.
Kaptam Norcolut tablettát hogy szedjem, helyre hozza a mensim.
2017. aug. 28. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!