Terhes vagyok, mit csináljak?
Barátommal több éve együtt vagyunk, közösen is tervezzük a jövőt, de besikerült egy baba... úgy döntöttünk, hogy megtartjuk.
18 éves vagyok, a barátom 19. A lakás már megvan és ő dolgozik is, a szülők később biztos támogatnának, de félek az első reakciótól. Bármi ötlet hogyan tálaljuk, hogy terhes vagyok és meg szeretnénk tartani?
Tehát te nem dolgozol?
Akkor azt kell vázolni legelőször, hogy milyen terveik vannak a jövőre nézve. Ha látják hogy tudod mit csinálsz/tok akkor nem lehet gond.
Ha van terv és nem vagytok felelőtlenek akkor miért akadnának ki?
Terveik helyett terveid. Hogy ne adj isten ha egyedül maradnál, hogy oldod meg. De ne legyen így.
Amúgy a suli fontos. Ott ne hagyd. Legyen papírod a későbbi munkavállaláshoz!
Én egyelőre még alkalmi munkán vagyok, mert ugye még tanulok, de ezt tudnám folytatni addig, amíg még nem okozna gondot. Aztán amint lehet, visszamennék dolgozni, mert nem szeretném a páromra hárítani a teljes keresést hosszú időkre.
Attól kétlem, hogy tartani kellene, hogy szétmegyünk, nagyon stabil a kapcsolatunk - de persze semmi nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!