Lehetek terhes? Többi lent.
Én egy igen fiatál lány vagyok, 16 éves, szörnyen érzem magam. A barátommal lefeküdtem, már nem vagyok vele együtt, 8 hónap után vége lett..de a lényeg az, hogy május 2-3 an volt aktusunk, rendesen védekeztünk, minden alkalommal nagyon figyeltem erre, volt amikor már lehet túlságosan is, bár szerintem ilyen dolgogban nincs olyan hogy túlságosan...9. Én rendes időben megjött és teljesen olyan volt mint szokott majd 12. En volt az utolsó együttlétunk (közbe még megvolt, de már nem nagyon) mint mindig itt is a legelső pillanattól a legvégéig védekeztünk. Következőleg is megjött, talán egy kicsit előbb mint szokott mert nekem mostanság 35 napra jön meg kb. És most megjött június 7. En, teljesen rendben volt, olyan volt mint szokott. Következőleg most július 11 én kellett volna megjönnie, viszont nem jött meg még most sem. Tegnap csináltam egy terhességi tesztet, de nappali vizeletből nem reggeliből viszont negatív lett. Nagyon aggódók, tudom hogy első sorban orvoshoz kéne mennem, anyukám azt mondta ha jövőhétre se jön meg akkor megyünk viszont ő nem tudja hogy éltem nemi életet, el szeretettem volna neki egyből mondani, de sajnos elsőnek bennem volt a félsz majd pedig az, hogy a barátommal szétmentünk és nem akartam róla beszélni, de most itt ez a probléma ezért természetesen fogok.
Kérlek titeket csak normális válaszókat adjatok, tudom fiatalon vágtam bele a szexuális életbe, de így éreztem jónak mert olyan embernek adtam akit nagyon szerettem és ez viszonzott volt, semmi nem lett rámerőltetve, minden nagyon érzéki volt és nem azért csináltuk mert hogy most ez a menő! Az pedig, hogy most ilyen helyzetbe kerültem nagyon rossz, de tanácstalan vagyok hiszen védekeztünk, mielőtt megtörtént volna utána jártam a külön védekezésről szóló oldalakon, mindenhol hogy mit és hogy kell, bár előtte is tudtam, mindig nagyon körültekintő voltam, óvatos, figyeltem mindig hogy nem e szakadt ki a gumi, de nem volt ilyen egyszer se.
Nyugi, biztos nem vagy terhes.
A szüzesség elvesztése után lehetnek ilyen anomáliák, főleg akkor, ha ennyire félsz a terhességtől és emiatt még pluszban rágörcsölsz. Emlékszem, hogy annó az első alkalom után nekem is nagyon késve jött meg, és iszonyúan fájt. Egy különórán voltam, de haza kellett mennem, olyan rosszul lettem. Összegörnyedve mentem haza és állandóan le kellett ülnöm út közben. Szóval ne aggódj, ha szokatlan dolgot tapasztalsz, az normális. Lehet, hogy a ciklusod is változni fog.
100%, hogy nem vagy terhes. Anyukádnak ne is mondd meg...
Nekem pl. világ életemben szabálytalan volt a ciklusom, egy ideig csináltak teszteket, ultrahangokat az orvosok, aztán rájöttek, hogy nincs baj, azóta vonják a vállukat.
(Babát is várok, szóval tényleg nincs bajom.)
Ilyen fiatalon még bármi befolyásolhatja. Vehetsz még egy tesztet, de akkor már 1000%-ra biztos lesz. :)
29/L
Nem vagy terhes. Akik gyereket akarnak azok általában rögtön az első napon tesztelnek miután késik és sokszor már az kimutatja. Neked meg 2 hét után is full negatív volt. Ezt már ki kellett volna mutatnia. Lehet, hogy stresszelsz vagy csak valami miatt kimarad, csúszik. Nekem is volt ilyen. Most vagyok 20 éves és most kezd normális ciklusom lenni. Mindig késett, elhúzódott, kimaradt... Az utóbbi fél évben pedig megjön normálisan. Amikor féltem, hogy terhes vagyok akkor meg már csak azért sem jött meg :D szóval nyugi :)
Én ajánlanám neked amúgy a cickafarkfű teát. Mert ha rendszertelen a menstruációd akkor az orvos szerintem fogamzásgátlót fog felírni azzal meg szerintem nem jársz valami jól, főleg ha később gyerekeket szeretnél. Meg tele van hormonnal, szerintem egészségtelen. Én biztosan nem szedném. Szóval én elkezdtem cickafarkfű teát inni és megjavultak a női gondjaim. Régebben menstruáció előtt elkezdtem napokig barnázni, véreztem vagy végig barnáztam az egészet, aztán utána megint napokig barna volt mire elmúlt. Volt amikor vagy 2 hétig megvolt ha egyáltalán megjött. De szégyelltem orvoshoz menni. Ekkor mondta nekem valaki ezt a teát, vettem és elkezdtem inni. Azóta kis barna az elején, pár nap vér és elmúlik 5-6 nap alatt. Az utóbbi hónapokban pedig napra pontosan jött meg. Szerintem egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!