Sziasztok. Április 12.-én volt meg útóljára a havim, eddig mindig időben megjött vagy -,+ 1-2 nap. Voltam orvosnál Május elején, azt mondta, nem vagyok terhes. Viszont azóta csak egyszer jelent meg egy pár órára vérzésem, de az is inkább rózsaszínes valami volt. Csináltam Májusba tesztet, negatívat mutatott. De viszont többen megjegyezték azóta hogy gömbölyödik a hasam. Fáradt vagyok állandóan, fáj a derekam,hányinger is előfordul olykor-olykor. A mellem is érzékenyebb, meg sokszor előfordul hogy szúrkál a méhem. És változó a hangulatom. Néha étvágytalan vagyok, néha viszont egy disznót megennék egyszerre. Viszont csak aug. 30-án kell mennem az orvoshoz. Nem tudom hogy várandós vagyok vagy mi a probléma, még nem voltam sose terhes. Teszteljek? Félek a negatívtól. Kérlek válaszoljatok, és nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
Mondjuk ettől még lehetsz terhes mert a legkisebb fiam is így született egy ciklusom kimaradt. Dí nem 4 hónap után jött a baba. De szerintem nem vagy terhes. Én egy endokrinológust is megkeresnék mindenképpen.
2017. aug. 23. 07:33
12/25 anonim válasza:
Kedves 10-es válaszoló!
Nem kell mindenhova időpont. Nálunk minden nap van rendelés, csak sorszámot kell kérni és még aznap megvizsgál az orvos.
Kedves Kérdező!
Én a helyedben már most csinálnék egy tesztet. Ha terhes vagy, már biztosra kimutatná. Az előttem válaszolóknak igazuk is lehet, és talán más gond van. Én tuti nem lennék ilyen nyugodt.
Valami miatt te nagyon nem akartál időben eljutni nődokihoz...
2017. aug. 23. 08:12
14/25 anonim válasza:
A terheségi teszt megvàsárlásàhoz nem kell idöpont,különben ha ilyen régota vàrsz a dokira akkor miért nem mentél el magànhoz hogy minèl hamarabb megtud hogy fenn àll e a terheség?
2017. aug. 23. 10:37
15/25 anonim válasza:
Egyébkènt tesztet hiàba is csinàlsz mert nem biztos hogy kifogja mutatni hisz ha terhes is vagy màr lassan félidös.Nekem Àprilis 13 àn volt meg utoljàra és a 19 ik hètben vagyunk,azért hidd el ha az lennèl azt màr éreznéd a magzat mozgásbol.
2017. aug. 23. 10:41
16/25 anonim válasza:
Szerintem lehetsz terhes, hiába nem mozdult még meg. De én sem értem, hogy miért nem tettél eddig semmit.. Tesztet szinte akárhol, majdnem akármikor vehetsz. És hová kell időpont, melyik nőgyógyászatra? Melyik városba? A legbénább SZTK-ba is besétálsz, odaadod a TB kártyádat, mondod, hogy a nőgyógyászatra szeretnél menni, kivárod a sort (ami tudom, lehet 2 óra is, na de nem 4 hónap) és kész.
2017. aug. 23. 14:08
17/25 A kérdező kommentje:
Járkáltam orvostól orvosig, megnézték a cukrom,pajzsmirigy, stb. Minden oké volt.
Akkor meg vizsgált a nődokim. Azt mondta minden rendben nincs baba. Azt mondta lehet hogy ki maradt. Utána már május és júniusba nem volt meg. Gondoltam ilyen nincs. Július elején el mentem, és akkor kaptam meg az Aug. végei idő pontot.
(Le fotózhatom a papírjaim.)
Be mentem az SZTKba, és beútalót kellett kérnem, mivel tömve voltak a napok. Fel mentem még az orvoshoz is be kopogtam. Nem tudott fogadni, hogy majd ami a papíromon szerepel dátum, akkor vár. Hiába TB kártya volt nálam, hiába voltam kedves aranyos, és hogy sűrgős és fontos lenne... Majd az én időpotomkor tud fogadni.
2017. aug. 23. 14:34
18/25 anonim válasza:
Ohh! Utolsó válaszoló vagyok és elhiszem, amit írsz, és ebben az esetben sajnálom! Akkor türelem az időpontig, vagy irány a dm! Mindenképp írd meg, kérlek, hogy mi lett! :)
2017. aug. 23. 14:37
19/25 A kérdező kommentje:
"Útólsó válaszoló". Mindenképp el mesélem hogy mi volt. Mert már engem is marhára érdekel. Mert csak örlődöm rajta. Hol tudok ide csattolni képet ? Küldenék a hasamról. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!