Okozhat az Elevit szorulást?
Figyelt kérdés
azért írok,mert nekem a dokim írt helyette GRAVIDÁT és teljesen elmúlott.szóval,hátha jól jön valakinek a tanács...2007. nov. 24. 08:14
1/6 anonim válasza:
Én az elevittől rosszul voltam meg begörcsöltem a gravidától meg hánytam a materna még ahogy elment. Ezért a doki mondta h csak folsavat szedjek hisz egyenlőre az elég meg néha Ca-Mg tabit vagy pezsgőtabit. 15hetes kismama
2/6 anonim válasza:
Én meg nem szedek semmit,és jól vagyunk.Helyette rendeteg gyümölcs zöldség nyersen.Amúgy ha jól tudom az ELVIT betegtájékoztatójában benne van,h okozhat szorulást.
3/6 anonim válasza:
Nekem is szorulást okozott és kérdés nélkül abbahagytam, másnap már meg is szünt a szorulásom sőt rosszul sem voltam annyira, mint azelőtt és a hirtelen hizásom is abbamaradt. Persze mindenkinek más a szervezete!
4/6 anonim válasza:
Teljesen egyéni, nekem és a barátnőmnek a tervezés idején hasmenésünk volt tőle, a terhesség alatt nem volt probléma. Az első babánál én is csak vasat és folsavat szedtem.
5/6 anonim válasza:
Szia!20 napig szedtem az Elevitet, és szorulásom lett tőle.Kimondotta rosszul voltam tőle. Abbahagytam 3 napra, majd a Pregnavitot kezdtem szedni. Rendbejöttem.
Az Elevit betegtájékoztatója jelzi a székrekedést, mint mellékhatást!!!
6/6 anonim válasza:
Szia. Persze hogy okozhat. Úgyanis az elevitbe a legmagasabb a vas tartalom. És hízól tőle eszméletlenül. A gravida tökéletes, én is azt szedem 18 hetes vagyok és 2 kg-nál tarok. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!