Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudtátok, hogy ha szoptatás...

Tudtátok, hogy ha szoptatás közben szedett vas a babának szorulást okozhat?

Figyelt kérdés
a kisfiam nagyon nehezen kakil, már mindent kipróbáltunk, sok gyümölcs, ami haj, kevés székletfogó étel, éhgyomorra szilvalé, kamillatea, laevolac, glicerinkúl.... szóval...mindet... és most olvasta a párom, hogy ha szoptatás közben vasat szed a mama, az okozhat szorulást a babának. szóval, vigyázzatok. Én szedtem, most abbahagyom!!!
2010. ápr. 27. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vasat szedtél? Én 6 hónapos koráig szedtem, nem volt szorulása. Maltofer Folt szedtem
2010. ápr. 27. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia,én is szorulásos vagyok,most szedek vasat,és se nekem,se a 6 hetes babámnak nincs gondunk,szóval szerintem irrass fel egy másik félét hátha az nem okoz gondot,próbálgatni kell,nekem is azt monda a doki,ha nem jó ír fel másikat!A Tardyferon fol-t szedem,ez egy rózsaszín drazsé,vas meg folsav!
2010. ápr. 27. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk a Ferrocomp Forte-tól nincs bajunk, 9 hónapja szoptatok. Ez a terhesség alatt sem okoz szorulást.
2010. ápr. 27. 19:25
 4/4 A kérdező kommentje:

én is ezt a vas+folsavat szedem... még nem vagyok benne biztos, hogy ez a gond, de tényleg nem tudok másra gondolni!

a kisfiam annyira nehezen kakil, pedig minden kajára, meg mindenre odafigyelek. elég folyadékot is iszik, mégsem megy a dolog.

2010. ápr. 27. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!