Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A málnalevél tea okozhat...

A málnalevél tea okozhat szorulást?

Figyelt kérdés
A csomagoláson az van írva, hogy pl. hasmenés esetén is alkalmazható, tehát gondolom van valamennyi hasfogó hatása. Nekem mostanában amúgy is nehezen megy a "nagydolog", így lehet, hogy el sem kellene kezdenem inni?
2008. dec. 5. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, nekem okozott. Ezért úgy ittam, hogy három-négy naponta kihagyta egy napot. Nem volt nagyon vészes a dolog, így én mertem tovább inni, és csak nagyon-nagyon pozitív hatását tudom emlegetni (első baba 4 óra alatt, alig-alig fájásokkal). Én kipróbálnám a helyedben, de ha rosszabb lesz WC-helyzet, akkor lehet, nem kellene innod... Hátha lesz másnak más tapasztalata...
2008. dec. 5. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Amikor elkezdtem inni, nekem is lettek vécés problémáim, nem vészes, de azért megéreztem. Ezért az első héten csak napi egy bögrével ittam, és nagyon gyengére főztem. Utána meg ittam rögtön ivójoghurtot is (nekem az segít, egyből helyrerakja az emésztésemet). Azután valahogy megszokta a szervezetem a teát, vagy nem tudom, de elmúlt a szorulás. Most már két bögrével iszom, és erősebbre főzöm, semmi bajom tőle.

Reméljük segíteni fog szülésnél...

Üdv, 39+1

2008. dec. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!