Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az, hogy ha hanyingerem...

Igaz az, hogy ha hanyingerem van, de nem hanyok akkor lanyom lesz?

Figyelt kérdés
Eszt itt olvastam valaki ilyet irt ide. Szeretnem tudni hogy mi igaz ebbol. Ki hisz a kinai naptarnak?
2008. okt. 19. 18:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt hányingerem, nem is hánytam, és kislányt jósolnak! A kínai naptár szerint fiam lenne.

Egy ismerősöm folyamatosan hányik szegény, neki fia lesz. Egy másik ismerősöm egyáltalán nem hányt, neki is fia lesz.

2008. okt. 19. 19:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel alig volt hányingerem, nem is hánytam, lány lett. A kínai naptár is lányt jósolt.

Másodiknál iszonyú hányingereim voltak és hánytam is, fiú lesz nagyon nagy valószínűséggel, bár a naptár lányt jósolt.

2008. okt. 19. 19:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!!Az nem függ attol hogy hánysz lányod lesz vagy fiad nekem van 2 lányom ő vellük nem hánytam most várom a 3-dik babámat ő velle végik hánytam és mainapig van hányingerem és fiam lesz ha minden igaz.38 hetes kismama .jo baba várást!!!
2008. okt. 19. 20:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem nagyon sokszor hányingerem volt az elején, de sosem hánytam.Kisfiam lett:o)
2008. okt. 19. 20:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez olyan, mint a "csúcsos a hasad, fiad lesz" szöveg. (Nekem mindkétszer csúcsos volt, és a 3 éves lányomnak kishúga lesz.) Nem hiszek benne, bár nekem is rettentő émelygésem volt két hónapig éjjel-nappal, és nem hánytam egyszer sem. A kínai naptár az egész családunkban mindenkinél bejött. A 2. babánk "tudatosan" februárban fogant, mert a naptár szerint így lány lesz. Az lesz. :) De az ismerősömnél pl. nem jött be. Nem 100 %-os ez sem, a neten is fent van az egyik oldalon, ahol ez a téma.
2008. okt. 19. 21:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon hányingeres voltam, de egyszer sem hánytam és kisfiam lett. Ráadásul nálam a kínai naptár sem jött be.
2008. okt. 19. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sokáig hányingerem volt, nem is kicsit, de nem hánytam. A kisfiam 3 hónapos. :)

Viszont a csúcsos pocak bejött. :)

2008. okt. 20. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!