6 hetes vagyok, jelenleg táppénzen. Egész nap émelygek és hányingerem van, van, hogy mindent ki is hányok. Lehet ez ellen tenni valamit? Nem tudom, hogy fogok így dolgozni.
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 15:29
1/7 anonim válasza:
Vannak nagyon jó homeopátiás szerek.Nézz utána.
2/7 anonim válasza:
Szia készülj fel, én a 23. héten tudtam visszamenni, addig hánytam. Mindenféle praktikát bevetettem, hiába. Homeopátia, sokszor enni keveset, keksz, hideg kóla és társai. Nem jött be semmi :( Hetekig csak egy fél kakós csiga volt a napi kaja, és az is csak az esti órákban maradt meg.
3/7 A kérdező kommentje:
szörnyű érzés, és teljesen kifáraszt... de az itthoni egésznapos egyedüllét is
2010. márc. 8. 15:38
4/7 anonim válasza:
Szia.Én is nagyon rosszul voltam,mikor kórházba kerültem terhességi vészes hányással akkor a doki és a nővérke is ezeket javasolta: hűtött citromos víz, fagyi(most jégkrém), reszelt sárgarépa. Nekem a lehűtött víz vált be.
5/7 anonim válasza:
én is sokat hánytam, meg állando émelygés egész nap. most vagyok a 9. hétben, remélem már vége van.
keveset eszek többször, a nehéz kaják nem mennek azt nem is eszek, kekszek, könnyü kaják, tésztafélék, hideg teát iszom csak 3. napja citromosan, és csak egy kiskanál mézzel. miota teázok jobban vagyok, nem mondom h a tea az oka h jobb de lehet.
kitartás és kisérletezd ki neked mi a jobb :)
6/7 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem a 14. hétig tartott. Csak a banánt tudtam megenni, azt is azért, mert rájöttem, hogy az kifele jövet is elviselhető. Nekem sem használt semmi. Jó hír, hogy többnyire 12-14. hét körül elmúlik, és jól fogod érezni magad! Ha olyan a munkahelyed, utána még dolgozhatsz. Fel a fejjel, jó babavárást!
7/7 A kérdező kommentje:
köszi, aranyosak vagytok
majd próbálkozom
új infó: állítólag, ha héjas földimogyit rágsz sokáig, az is jót hetet, de vigyázni kell, mert hasmenést okozhat.
2010. márc. 9. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!